Παιδοκτονία στην Αίγυπτο: Μητέρα σκότωσε, μαγείρεψε και έφαγε μέλη του 5χρονου γιου της

Παιδοκτονία στην Αίγυπτο: Μητέρα σκότωσε, μαγείρεψε και έφαγε μέλη του 5χρονου γιου της Facebook Twitter
Φωτ.: newsflash
0

Μία 29χρονη μητέρα στην Αίγυπτο κατηγορείται ότι διέπραξε παιδοκτονία, καθώς σκότωσε το 5χρονο παιδί της, το μαγείρεψε και έφαγε τα μέλη του.

Η υπόθεση της παιδοκτονίας συνεχίζεται στο δικαστήριο, ενώ την ίδια ώρα έχει ξεσπάσει πλήθος αντιδράσεων τόσο στην κοινή γνώμη της Αιγύπτου όσο και σε πολλές άλλες χώρες. Μάλιστα, η μητέρα αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της δίκης της, το Σάββατο, στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ, τον λόγο που την ώθησε να διαπράξει το εν λόγω έγκλημα.

Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, υποστήριξε ότι της είχαν κάνει μάγια που την οδήγησαν να διαπράξει το έγκλημά της. Πρόσθεσε ότι το έκανε για να σπάσει το ξόρκι, ενώ αρχικά υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα για να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της.

Παιδοκτονία στην Αίγυπτο - Τεμάχισε το σώμα του 5χρονου στο μπάνιο

Η Daily Mail, αναφέρει πώς η γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί της χτυπώντας τον τρεις φορές στο κεφάλι. Αφού τεμάχισε το σώμα του στο μπάνιο, φέρεται να μαγείρεψε το κεφάλι του και άλλα μέρη του πριν τα φάει.

Στη συνέχεια μάζεψε τα υπόλοιπα μέρη του σώματος και τα έκρυψε σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Παιδοκτονία στην Αίγυπτο: Μητέρα σκότωσε, μαγείρεψε και έφαγε μέλη του 5χρονου γιου της Facebook Twitter
Φωτ.: newsflash

Η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ με την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της, Σάαντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM
Νέα γεωπολιτική αναμέτρηση στον νότιο Ατλαντικό: Ο μυστικός στρατιωτικός διάλογος Βρετανίας - Αργεντινής

Διεθνή / Νέο γεωπολιτικό μέτωπο στον Νότιο Ατλαντικό: ΗΠΑ, Βρετανία και Αργεντινή απέναντι σε Κίνα και Ρωσία

Οι ΗΠΑ ανησυχούν για την αυξανόμενη επιρροή της Κίνας και της Ρωσίας στον Νότιο Ατλαντικό. Η Βρετανία και η Αργεντινή επανεκκινούν αμυντικές συνομιλίες, ενώ ο πρόεδρος Μιλέι επιδιώκει στρατιωτικό εκσυγχρονισμό. Δείτε τις γεωστρατηγικές εξελίξεις
LIFO NEWSROOM