Είναι αυτή η ταινία ο νέος Χάρι Πότερ;

Είναι αυτή η ταινία ο νέος Χάρι Πότερ; Facebook Twitter
0

Οι «Αγώνες πείνας» γνωστό και ως το The hunger games είναι μια σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας της Σούζαν Κόλλινς. Το πρώτο βιβλίο της τριλογίας δημοσιεύτηκε το 2008 και από τότε έχει μεταφραστεί σε 26 διαφορετικές γλώσσες ενώ τα δικαιώματα έχουν πωληθεί σε 38 χώρες. (στην Ελλάδα τα βιβλία της τριλογίας κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πλατύπους) Η τριλογία έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο βιβλία και e-books διεθνώς ενώ έχει φανατικούς θαυμαστές. Το πρώτο βιβλίο της τριλογίας θα βγει στους κινηματογράφους το Μάρτιο κι αναμένεται να έχει την ίδια επιτυχία με τις ταινίες του Χάρι Πότερ και του Λυκόφωτος. Το ολοκληρωμένο τρέιλερ πάντως κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες και έχει ήδη γίνει viral. Η ιστορία πάει περίπου ως εξής:  Στα ερείπια της Βόρειας Αμερικής έχει αναδυθεί το έθνος της Πάνεμ, η λαμπερή Κάπιτολ που περιβάλλεται από δώδεκα απομακρυσμένες Περιοχές. Κάθε χρόνο ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ αναγκάζονται να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου και εξόντωσης που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση. Ηρωϊδα του βιβλίου είναι η δεκαεξάχρονη Κάτνις που πρέπει να παλέψει μέχρι θανάτου για να σωθεί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM
Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

TV & Media / Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

Η δάδα δημοπρατήθηκε στο «Cash or Trash» και το ποσό διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS - Η ΕΟΕ μιλά για «εμπορευματοποίηση ενός ιστορικού και συμβολικού αντικειμένου»
LIFO NEWSROOM