ΑΑΔΕ: Ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη δεν είχε κόψει αποδείξεις για 370.000 ευρώ

ΑΑΔΕ: Ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη δεν είχε κόψει αποδείξεις για 370.000 ευρώ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η ΑΑΔΕ έπιασε ένα ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για τρία χρόνια απέκρυψε τζίρο που ξεπερνούσε τις 370.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ΑΑΔΕ αξιοποιώντας τα ψηφιακά εργαλεία, που αποστέλλονται καθημερινά από τις πλατφόρμες delivery, εντόπισε τη μεγάλη φοροδιαφυγή στο ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το ψητοπωλείο στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε, για το διάστημα από 03-03-2017 έως 31-12-2020, να μην έχει κόψει αποδείξεις για 38.305 παραγγελίες, συνολικής αξίας 370.450 ευρώ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πληρώσει λιγότερο φόρο τουλάχιστον 85.000 ευρώ, ενώ εισέπραξε και δεν απέδωσε ΦΠΑ άνω των 70.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχουν ήδη επιβληθεί τα προβλεπόμενα πρόστιμα, ενώ τα βιβλία της επιχείρησης ελέγχονται σε βάθος, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Ελλάδα / Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Δεν είναι μόνο γιορτή και οικογενειακά τραπέζια, αλλά και μια ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς ιδιαίτερα τοπικά έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση σε κάθε γωνιά της χώρας
THE LIFO TEAM