Μπαχάμες: Πήδηξε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο για να γιορτάσει την αποφοίτηση

Έφηβος πήδηξε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο γιορτάζοντας την αποφοίτησή του από το λύκειο – Τον αναζητούν οι αρχές στις Μπαχάμες Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Ένας 18χρονος από τη Λουιζιάνα γιόρταζε την πρόσφατη αποφοίτησή του από το λύκειο σε κρουαζιερόπλοιο στις Μπαχάμες, όταν φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα.

Ο Κάμερον Ρόμπινς, ο οποίος αποφοίτησε από το University Laboratory School στο Μπατόν Ρουζ την περασμένη Κυριακή, βρισκόταν σε ταξίδι στις Μπαχάμες μαζί με μαθητές από διάφορα τοπικά λύκεια και διέμενε στο θέρετρο Atlantis Paradise Island στο Νασάου.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο 18χρονος και οι φίλοι του έκαναν πάρτι πάνω στο κρουαζιερόπλοιο, όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, γύρω στις 21:40, ενεργώντας κατόπιν προτροπής, βούτηξε από το κρουαζιερόπλοιο στον ωκεανό κοντά στο νησί Άθολ.

Τελευταία φορά οι φίλοι του τον είδαν να κολυμπάει λίγα μέτρα από το σκάφος και μετά εξαφανίστηκε.

Το κρουαζιερόπλοιο παρέμεινε στην περιοχή για αρκετές ώρες, καθώς μέλη του πληρώματος προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον 18χρονο. Δυνάμεις της τοπικής ακτοφυλακής έχουν επίσης ξεκινήσει αναζήτηση από αέρος, ωστόσ μέχρι στιγμής, οι έρευνες έχουν αποδειχθεί άκαρπες.

Ο διευθυντής του University Lab School Κέβιν Τζορτζ εξέδωσε δήλωση εκ μέρους του σχολείου, λέγοντας ότι σύσσωμη η σχολική κοινότητα προσεύχεται για την ασφαλή επιστροφή του Κάμερον Ρόμπινς.

«Έχω έρθει σε επαφή με την οικογένεια του Κάμερον και αυτή τη στιγμή οι αρχές εξακολουθούν να τον αναζητούν στις Μπαχάμες», έγραψε ο Κέβιν Τζορτζ και συμπλήρωσε πως «Σε τέτοιες στιγμές, πρέπει να ενωθούμε και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ανησυχία που νιώθει ολόκληρη η σχολική μας κοινότητα».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM