Εκλογές στην Τουρκία: Απαγορεύονται τα SMS υπέρ του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

Εκλογές στην Τουρκία: Απαγορεύονται τα SMS του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Την απαγόρευση στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να προωθούν προεκλογικά SMS του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ενόψει των εκλογών στην Τουρκία, ανακοίνωσε το εποπτικό όργανο για τα ψηφιακά μέσα στην Τουρκία.

Οι πάροχοι μάλιστα απειλούνται με πρόστιμο σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν και επιτρέπουν την αποστολή μηνυμάτων υπέρ του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, μετέδωσε το αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό δίκτυο Halk TV. 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει στόχο να παρατείνει την κυριαρχία του για μια τρίτη δεκαετία στις τουρκικές εκλογές της Κυριακής, καθώς τα προγνωστικά είναι υπέρ του στον δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας, αφού τερμάτισε στον πρώτο γύρο μπροστά από τον αντίπαλό του, τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Επίθεση Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν: Είσαι ψεύτης και συκοφάντης

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης και υποψήφιος πρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, εξαπέλυσε επίθεση μέσω twitter στον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Είπες ότι υπάρχουν κασέτες από τη συνάντησή μου με τους τρομοκράτες στην Καντίλ. Ερντογάν, τι είδους μουσουλμάνος είσαι! Εάν έχεις μια πραγματική κασέτα μιας τέτοιας συνάντησης, η οποία δεν είναι κατασκευασμένη ή προϊόν μοντάζ, δημοσιοποίησε τη.

»Αλλά δεν μπορείς. Είσαι μεγάλος ψεύτης, ένας συκοφάντης. Οι συκοφαντίες και τα ψέματά σου δεν σταματούν. Φτάνει πια».

Με πληροφορίες από AFP, ΕΡΤ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν; - «Πέθανε αλλά το γενετικό του υλικό μπορεί να επέζησε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταθέσει το σπέρμα του σε τράπεζα σπέρματος αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του - Ποιοι ήταν οι όροι του συμβολαίου που είχε υπογράψει
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην ΕΕ και σε άλλες 54 οικονομίες

Η εξέλιξη σημειώνεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ουάσιγκτον για τη διατήρηση των δασμών στο 15% για την πλειονότητα των ευρωπαϊκών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Αλβανία: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις για το τουριστικό θέρετρο του Τζάρεντ Κούσνερ - Τι δηλώνει ο Ράμα

Οι αλβανικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το σχέδιο κατασκευής του πολυτελούς θερέτρου του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ, στο ακατοίκητο νησί Sazan και σε προστατευόμενη παράκτια περιοχή, εν μέσω διαμαρτυριών των πολιτών
THE LIFO TEAM