Σε κρεοπωλείο επιδεικνύεται η σορός του Καντάφι!

Σε κρεοπωλείο επιδεικνύεται η σορός του Καντάφι! Facebook Twitter
0

Σε μακάβριο τρόπαιο έχει μεταβληθεί η σορός του Καντάφι, σύμφωνα με τον Σκάι που επικαλείται τα βρετανικά ΜΜΕ. Oι άνδρες του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου επιδεικνύουν τη σορό του- που παραμένει γεμάτη αίματα- σε ένα καταψύκτη κρεοπωλείου, ενώ οι πληγές του καταδεικνύουν ότι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.

Το πτώμα έχει γίνει ατραξιόν με εκατοντάδες Λίβυους να σχηματίζουν ουρά έξω από το κρεοπωλείο στη Μισράτα και με τον φρουρό να τους επιτρέπει ανά ομάδες να μπαίνουν στο δωμάτιο. Εκεί ποζάρουν με το πτώμα κάνοντας το σήμα της νίκης.

Στο αριστερό μέρος του κεφαλιού του Καντάφι υπάρχει πληγή από σφαίρα που ο δικτάτορας φαίνεται ότι δέχθηκε εξ επαφής. Κηλίδες αίματος φανερώνουν άλλη μία πληγή από σφαίρα στο θώρακά του.

H δολοφονία του Καντάφι προκάλεσε την αντίδραση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Amnesty International, που ζήτησε από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο να διεξάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς η δολοφονία τού αποτελεί έγκλημα πολέμου. Οι ευρωπαίοι ηγέτες,όπως και ο Αμερικανός πρόεδρος  χθες αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της "εν ψυχρώ" δολοφονίας του Καντάφι και των φρικιαστικών σκηνών που μεταδόθηκαν, δήλωσαν την ικανοποίηση τους για το "τέλος εποχής" και τη μετάβαση στη δημοκρατία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Διεθνή / «Το φαγητό δεν φτάνει ούτε για τον μήνα»: Οι Αμερικανοί προετοιμάζονται για τις περικοπές του Τραμπ

«Αν δεν προσέξουμε, ο κόσμος θα αναστατωθεί» λέει Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής, εκτιμώντας πως οι περικοπές αυτές θα μπορούσαν να κοστίσουν στο κόμμα την πλειοψηφία του στο Κογκρέσο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ τα βάζει (ξανά) με το CNN και απαιτεί την απόλυση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ σχετικό με το Ιράν

Διεθνή / Ο Τραμπ τα βάζει (ξανά) με το CNN και απαιτεί την απόλυση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ σχετικό με το Ιράν

«Την παρακολούθησα τρεις μέρες να μεταδίδει Fake News. Πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να την επιπλήξουν και μετά να την πετάξουν έξω ‘σαν σκυλί’», έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social
LIFO NEWSROOM
Ιαπωνία: Συνελήφθησαν δάσκαλοι δημοτικού που μοιράζονταν άσεμνες φωτογραφίες μαθητριών

Διεθνή / Ιαπωνία: Δάσκαλοι δημοτικού τράβηξαν και μοίρασαν άσεμνες φωτογραφίες μαθητριών τους

Οι άνδρες συνελήφθησαν και κατηγορούνται ότι απαθανάτισαν και κοινοποίησαν σε ομαδική συνομιλία με συναδέλφους φωτογραφίες και βίντεο μαθητριών ακόμη και κάτω των 13 ετών
LIFO NEWSROOM