Μαρία Μενούνος: Πήρε ελληνικό διαβατήριο και ποζάρει στο Καλλιμάρμαρο

Μαρία Μενούνος: Πήρε ελληνικό διαβατήριο και ποζάρει χαμογελαστή στο Καλλιμάρμαρο Facebook Twitter
0

Η Μαρία Μενούνος πήρε ελληνικό διαβατήριο και έκανε την ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία από το Καλλιμάρμαρο.

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από τη χώρα μου» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Μενούνος.

Παράλληλα, εξέφρασε το ευχαριστώ της στα ελληνικά προξενεία της Βοστόνης και του Λος Άντζελες που βοήθησαν την οικογένειά της «να επιτύχουμε αυτή την ιδιαίτερη τιμή».

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Μαρία Μενούνος ποζάρει χαμογελαστή, κρατώντας το νέο της διαβατήριο.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είχε μιλήσει πριν από λίγο διάστημα για τη δύσκολη δοκιμασία που είχε αντιμετωπίσει με την υγεία της, ενώ περιμένει το πρώτο της παιδί το καλοκαίρι, μέσω ανάδοχης μητέρας.

Είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου. 

Σε μία βαθιά εξομολογητική συνέντευξη είχε μοιραστεί τις σκέψεις της τότε, αλλά και την πρώτη της αντίδραση όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα. 

«Πώς γίνεται να έχω όγκο στον εγκέφαλο και καρκίνο στο πάγκρεας;» είχε αναρωτηθεί. Να αναφερθεί πως προ ετών είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης και ενός όγκου στον εγκέφαλο.

«Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας» είχε αναφέρει στην ίδια τοποθέτηση και συμπλήρωνε: «Σκέφτηκα "γιατί πρώτα με ευλογεί ο Θεός με ένα παιδί και μετά ετοιμάζεται να με πάρει κοντά του πριν το συναντήσω».

Τρεις μήνες μετά την επιτυχημένη επέμβαση στο πάγκρεας δήλωσε πως πλέον «είναι ευγνώμων», ενώ «όταν αντιμετωπίζεις μια πιθανή θανατική ποινή, όλα αλλάζουν». 

Δεν έκρυψε και τον ενθουσιασμό της για την άφιξη του μωρού της. «Κλωτσάει και κυκλοφορεί σαν τρελή κάθε φορά. Ανυπομονώ για ολόκληρο το επόμενο κεφάλαιο. Είμαι ενθουσιασμένη». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM