Στυλίδα: Νεκρός 50χρονος από ηλεκτροπληξία- Από μια παλιά μπαλαντέζα

Στυλίδα: 50χρονος νεκρός από ηλεκτροπληξία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Νεκρός από ηλεκτροπληξία βρέθηκε 50χρονος στην Στυλίδα. 

Ο 50χρονος άνδρας χτυπήθηκε από ρεύμα λίγο πριν τις επτά το απόγευμα του Σαββάτου στη Στυλίδα, κατά τη διάρκεια εργασιών στο σπίτι του με αποτέλεσμα να πεθάνει από ηλεκτροπληξία. 

Σύμφωνα με το LamiaReport ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να θέσει σε λειτουργία μια παλιά μπαλαντέζα που είχε στην αποθήκη, με αποτέλεσμα να «χτυπηθεί» από το ρεύμα.

Οι περίοικοι εντόπισαν τον άτυχο άνδρα και ενημέρωσαν εσπευσμένα το ΕΚΑΒ. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών, που έφτασαν στο σημείο για να επαναφέρουν τον 50χρονο, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Ο 50χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 50χρονος εργαζόταν στο Δήμο Στυλίδας ως υδρονομέας στους ελαιώνες και ήταν και αγρότης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ 16 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Ελλάδα / Αλλάζει το φαρμακείο αυτοκινήτου: Τα 16 αντικείμενα που πρέπει να περιέχει από 18 Ιουνίου

Θα πρέπει, με ευθύνη των ιδιοκτητών ή των οδηγών των οχημάτων, να ανανεώνεται, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών διατηρήσεώς του, τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες, σε μικρά χρονικά διαστήματα και όχι πέρα των δύο ετών
THE LIFO TEAM