Πυροβολισμοί σε σχολείο στις ΗΠΑ: Αυξήθηκαν οι νεκροί, η αστυνομία σκότωσε τη δράστιδα

Πυροβολισμοί σε σχολείο στις ΗΠΑ: Αυξήθηκαν οι νεκροί, «έφηβη» η δράστις της επίθεσης Facebook Twitter
0

Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τους πυροβολισμούς στο ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο στο Νάσβιλ του Τενεσί στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, σκοτώθηκαν τρεις ανήλικοι και άλλοι τόσο ενήλικοι, ενώ νεκρή έπεσε και η δράστις.

Οι πρώτες πληροφορίες για τη δράστιδα, έκαναν λόγο για «έφηβη», αλλά τελικώς επρόκειτο για μία 28χρονη γυναίκα.

Άνοιξε πυρ λίγο μετά τις 10:30 (τοπική ώρα) στο δεύτερο όροφο του σχολείου, σκοτώνοντας τρία παιδιά και τρία μέλη του προσωπικού στο Covenant School. 

Η αστυνομία ενημέρωσε πως η αστυνομία ήρθε αντιμέτωπη με την ένοπλη και άνοιξε πυρ σε βάρος της, σκοτώνοντάς την περίπου επτά λεπτά αφότου εξαπέλυσε την επίθεση. 

Οι γονείς των παιδιών κλήθηκαν να παραλάβουν τα παιδιά τους από κοντινό σημείο, καθώς η ευρύτερη περιοχή παρέμενε αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, πολλά παιδιά εθεάθησαν να τρέχουν για να βρουν καταφύγιο. Στο χριστιανικό σχολείο φοιτούν περί τα 260 μαθητές και έχει 33 άτομα προσωπικό.

«Ξέρω πως αυτή, πιθανότητα, είναι η χειρότερη μέρα στις ζωές όλων σας. Δεν μπορώ να σας εκφράσω πόση συμπόνοια νιώθουμε» σημείωσε αστυνομικός, ενημερώνοντας τους γονείς για τις εξελίξεις. 

«Όλοι, ως γονείς, είμαστε τρομοκρατημένοι. Δεν στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο σκεπτόμενος πως θα υπάρξει επίθεση, ειδικά σε αυτή την περιοχή» σημείωσε κάτοικος, αναφέροντας πως είδε γονείς να τρέχουν αλλόφρονες για να μάθουν για την τύχη των παιδιών τους. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς κατάφερε το Πακιστάν να γίνει ένας απρόσμενος ειρηνοποιός μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν;

Μια πυρηνική δύναμη που δεν αναγνωρίζει επίσημα το Ισραήλ έχει εξασφαλίσει έναν ρόλο πρώτης γραμμής στον πόλεμο του Ιράν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πάντα καλές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Το Δικαστήριο της ΕΕ την καλεί να καταργήσει τον νόμο κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που προώθησε ο Όρμπαν

Σύμφωνα με την απόφαση ο νόμος για την προστασία των παιδιών του 2021 εισάγει παράνομη διάκριση εις βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, και είναι η πρώτη φορά που κράτος-μέλος παραβιάζει τον Χάρτη θεμελιωδών αξιών της ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

Διεθνή / Διεθνής Αμνηστία: «Αντισταθείτε σε ηγέτες-αρπακτικά» όπως οι Τραμπ, Πούτιν, Νετανιάχου - Η έκθεση-κάλεσμα

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ, ειδικά αυτοί οι τρεις αρχηγοί κρατών περιφρόνησαν τους κανόνες και τους διεθνείς οργανισμούς που καθιερώθηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
THE LIFO TEAM