Travis Scott: Ο ράπερ αναζητείται από τις Αρχές της Νέας Υόρκης - Ενεπλάκη σε επίθεση

Travis Scott: Ο ράπερ αναζητείται από τις Αρχές της Νέας Υόρκης - Ενεπλάκη σε επίθεση Facebook Twitter
Φωτ.: travisscott/Instagram
0

Ο ράπερ Travis Scott αναζητείται για ανάκριση από την αστυνομία της Νέας Υόρκης μετά από καταγγελία για επίθεση και πρόκληση υλικών ζημιών σε νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Ηχολήπτης του Club Nebula ισχυρίζεται ότι ο Scott τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο μετά από λεκτική διαμάχη νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Κατά τις πληροφορίες, ο μουσικός προκάλεσε επίσης ζημιές αξίας 12.000 δολαρίων σε ένα ηχείο και μια οθόνη. Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.

Εκπρόσωπός του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει το συμβάν, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος του νυχτερινού κέντρου, Richie Romero, δήλωσε ότι έχουν «φουσκώσει» την κατάσταση. 

Ο δικηγόρος του Scott, χαρακτήρισε τις αρχικές αναφορές για το περιστατικό ως «clickbait και παραπληροφόρηση». «Συνεργαζόμαστε ενεργά με τις διωκτικές Αρχές για την επίλυση και την αποκατάσταση της αλήθειας. (...) Είμαστε βέβαιοι ότι ο πελάτης μας θα απαλλαγεί από κάθε αδίκημα» συμπλήρωσε. 

Ο ράπερ έχει κρατήσει σχετικά χαμηλό προφίλ από τον Νοέμβριο του 2021, όταν 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια δυστυχήματος σε συναυλία του στο Χιούστον. 

Αυτό το Σάββατο αναμένεται να επιστρέψει στις μεγάλες ζωντανές εμφανίσεις στις ΗΠΑ, στο φεστιβάλ Rolling Loud στο Λος Άντζελες. Το άλμπουμ του Utopia αναμένεται αργότερα μέσα στο 2023.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται να έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται να έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να έχει ζητήσει από τους διοικητές των ειδικών δυνάμεων να εκπονήσουν σχέδιο εισβολής, παρά τις αντιδράσεις κορυφαίων στρατιωτικών και τις ανησυχίες για τη συνοχή του ΝΑΤΟ
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Διεθνή / ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι ένοπλες ομάδες φέρεται να στήνουν οδοφράγματα και να ελέγχουν οχήματα προκειμένου να εντοπίσουν Αμερικανούς
THE LIFO TEAM