Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Την παραίτησή της από την υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανακοίνωσε η δικηγόρος του Κατερίνα Μαυροειδή.

Στην ανακοίνωσή της, η δικηγόρος γνωστοποιεί ότι παραιτείται από την υπόθεση για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

«Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών.

Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου», αναφέρει σε δήλωση της η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή.

Η κα Μαυροειδή είχε αναλάβει πριν λίγες ημέρες την υπεράσπιση του δολοφόνου της Κάρολαιν Κράουτς, που έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη συν έντεκα έτη και έξι μήνες και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM