Μπόνους σε συνταξιούχους που δεν πήραν αύξηση τον Ιανουάριο προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

Μπόνους σε συνταξιούχους που δεν πήραν αύξηση τον Ιανουάριο προανήγγειλε ο Μητσοτάκης Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε τη χορήγηση ενίσχυσης σε συνταξιούχους που δεν πήραν αύξηση τον Ιανουάριο. 

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «καλές εξαγγελίες» για τη συγκεκριμένη κατηγορία συνταξιούχων, στην ομιλία του σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αργυρούπολη. 

«Για πρώτη φορά είχαμε σημαντική αύξηση συντάξεων εδώ και 12 χρόνια», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Και επειδή όπου πηγαίνω ακούω κάποια δικαιολογημένα παράπονα για το θέμα της προσωπικής διαφοράς, μπορώ να σας πω: κάντε λίγο υπομονή, θα υπάρχουν καλές εξαγγελίες και για τους συνταξιούχους που δεν είδαν καμία αύξηση τον τελευταίο μήνα», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός. 

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. 

Δικαιούχοι του μπόνους- το οποίο πιθανότατα θα είναι ύψους 300 ευρώ- θα είναι συνταξιούχοι οι οποίοι δεν έλαβαν καμία αύξηση, λόγω σημαντικής προσωπικής διαφοράς, δεν έλαβαν την επιταγή ακρίβειας τα Χριστούγεννα και δεν ωφελήθηκαν από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, αναφέρουν πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος». 

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ AKTOR ΔΕΠΑ LNG

Οικονομία / Υπεγράφη η συμφωνία AKTOR-ΔΕΠΑ με Venture Global για το αμερικανικό LNG και τη διανομή του στη ΝΑ Ευρώπη μέσω Ελλάδας

Πρόκειται για την πρώτη συμφωνία της νέας εταιρείας ATLANTIC - SEE LNG TRADE που συνέστησαν οι δύο ελληνικές εταιρείες με στόχο την εισαγωγή, εμπορία και εξαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΙΟΝΙΟ

Οικονομία / Τι σημαίνει για την Ελλάδα και την Ευρώπη η «ιστορική συμφωνία» για εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο

Οι υπογραφές «μπήκαν» στο Ζάππειο, παρουσία Αμερικανών υπουργών και υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων, επιβεβαιώνοντας την στενή στρατηγική συνεργασία Αθήνας - Ουάσινγκτον στον τομέα της ενέργειας
LIFO NEWSROOM