Φλώρινα: 48χρονος πέθανε σε χιονοδρομικό κέντρο - Ένιωσε αδιαθεσία ενώ έκανε σκι

Φλώρινα: 48χρονος πέθανε σε χιονοδρομικό κέντρο - Ένιωσε αδιαθεσία ενώ έκανε σκι Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου.
0

Ένας άνδρας μόλις 48 ετών πέθανε ενώ βρισκόταν για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου στη Φλώρινα

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο 48χρονος που ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που έκανε σκι.

Λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ενώ η γιατρός του χιονοδρομικού, μαζί με τρεις ακόμα γιατρούς που βρίσκονταν τυχαία στον χώρο, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, οι προσπάθειες των γιατρών δεν ευόδωσαν και ο άνδρας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, κατέληξε. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΜΥ ΔΥΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Ελλάδα / Έκτακτο δελτίο καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση από την ΕΜΥ - Έρχονται δύο διαδοχικές διαταραχές

Η πρώτη αναμένεται από νωρίς σήμερα το βράδυ έως και τις πρωινές ώρες αύριο, και η δεύτερη από αργά αύριο το απόγευμα έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (13/2)
THE LIFO TEAM