Μπαπέ: «Προσωπικά, δεν θα το χωνέψω ποτέ»

Μπαπέ: «Προσωπικά, δεν θα το χωνέψω ποτέ» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν έχει ξεπεράσει την ήττα από την Αργεντινή. Αμέσως μετά τη δύσκολη νίκη της Παρί επί της Στρασμπούρ, ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε για τον επεισοδιακό τελικό του Μουντιάλ, απέναντι στην ομάδα του Μέσι και του Μαρτίνες.

«Προσωπικά, δεν θα το χωνέψω ποτέ. Όμως η Παρί δεν φταίει σε τίποτα για την ήττα μας στον τελικό και θέλω να δίνω όλη μου την ενέργεια σε αυτή. Προσπάθησα να βοηθήσω να πάρουμε τη νίκη και χαίρομαι που κερδίσαμε και συνεχίζουμε αήττητοι. Το Μουντιάλ ήταν μια παρένθεση που πλέον έκλεισε και ήθελα να δείξω πως ό,τι κι αν συμβαίνει με την εθνική ομάδα, η Παρί είναι κάτι διαφορετικό και θέλουμε να φέρουμε όσους τίτλους διεκδικούμε στην ομάδα», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε για τον έντονο πανηγυρισμό του Εμιλιάνο Μαρτίνες απάντησε: «Δεν ασχολούμαι με τους πανηγυρισμούς. Δεν θέλω να χαλάω την ενέργειά μου σε πεζά πράγματα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα μου», ανέφερε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στην Παρί Λιονέλ Μέσι. «Μίλησα μαζί του μετά τον τελικό. Του έδωσα συγχαρητήρια. Ήταν κάτι που κυνηγούσε μια ζωή ο ίδιος, αλλά και κάτι που και εγώ ήθελα πολύ. Δεν τα κατάφερα, αλλά πρέπει πάντα να φέρεσαι με ευγενή άμιλλα. Περιμένω τον Λέο να γυρίσει για να συνεχίσουμε να βάζουμε γκολ και να κερδίζουμε με την Παρί».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Αθλητισμός / Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Το Συμβούλιο Κρίκετ της Αγγλίας και της Ουαλίας (ECB) αποφάσισε ότι «μόνο οι γυναίκες που το βιολογικό τους φύλο είναι γυναικείο» θα μπορούν να συμμετέχουν στο κρίκετ γυναικών και νεανίδων
LIFO NEWSROOM
Αντετοκούνμπο: «Απαράδεκτο να με βρίζει ο πατέρας του Χάλιμπερτον»

Αθλητισμός / Αντετοκούνμπο: Όταν έρχεσαι από το τίποτα και δουλεύεις όλη σου τη ζωή, είσαι ταπεινός

«Η μητέρα μου όταν πήραμε το πρωτάθλημα, φοβόταν να μπει στο γήπεδο για να με αγκαλιάσει» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σχολιάζοντας το επεισόδιο με τον πατέρα του Χάλιμπερτον
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
Μπιλ Μπέλιτσικ: Η 24χρονη κοπέλα του κορυφαίου προπονητή και το στιγμιότυπο

Αθλητισμός / Η 24χρονη σύντροφος του Μπιλ Μπέλιτσικ παρεμβαίνει σε συνέντευξη: «Δεν μιλάμε γι' αυτό»

Αν και βρισκόταν εκτός πλάνου, η Τζόρντον Χάντσον παρενέβη όταν έκρινε πως ο 73χρονος κορυφαίος προπονητής δεν έπρεπε να απαντήσει σε συγκεκριμένη ερώτηση για τη σχέση τους
LIFO NEWSROOM