Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έφυγε εσπευσμένα από το Μουντιάλ -Έγινε διάρρηξη στο σπίτι του και ανησύχησε για την οικογένειά του

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ Facebook Twitter
Φωτ: Ingramer
0

Εσπευσμένα στην πατρίδα του επέστρεψε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, αφήνοντας την αποστολή της Αγγλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής απουσίαζε από το ματς κόντρα στη Σενεγάλη στους «16» του Μουντιάλ, όπου η Αγγλία επιβλήθηκε με 3-0, αφού γύρισε στο Λονδίνο προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των δικών του ανθρώπων.

Οι αρχές του Σάρεϊ ανέφεραν ότι οι ένοικοι επέστρεψαν στο σπίτι το βράδυ του Σαββάτου και διαπίστωσαν ότι είχαν αφαιρεθεί κοσμήματα και ρολόγια.

«Η αστυνομία επικοινώνησε λίγο πριν τις 21:00 το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, αφού οι ένοικοι του ακινήτου επέστρεψαν στο σπίτι και ανακάλυψαν ότι είχαν κλαπεί πολλά αντικείμενα, όπως κοσμήματα και ρολόγια. Οι έρευνες για τη διαπίστωση των συνθηκών βρίσκονται σε εξέλιξη και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη

Δεν υπήρξε βία και τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν εκ των υστέρων. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος του Στέρλινγκ δήλωσε ότι ο παίκτης δίνει «προτεραιότητα στην ευημερία» των τριών μικρών παιδιών του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 27χρονος συγκλονίστηκε από την είδηση και «μόλις τον ειδοποίησαν ήθελε να πάει σπίτι, ανησυχώντας για τα παιδιά του».

Μιλώντας μετά τον αγώνα της Κυριακής, ο προπονητής της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δήλωσε: «Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα και η οικογένεια πρέπει να έρχεται πρώτη».

Με πληροφορίες BBC & CNN

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Οθόνες / When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Η Ελλάδα κάνει τα πρώτα της σοβαρά βήματα για να σταθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γήπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου - Το νέο ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ, “When Nobody’s Watching”, ρίχνει φως στις ζωές των αθλητριών που παλεύουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι χτες είχε κερδίσει εκτός έδρας μόνο τέσσερις φορές για το Κύπελλο Ιντερτότο - Τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 2 Αυγούστου του 1969 εναντίον της Λουγκάνο
LIFO NEWSROOM
ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONSHIP

Αθλητισμός / Από το θαύμα του 2016 στην οικονομική κρίση – Πώς έφτασε η Λέστερ σε δικαστική διαμάχη για 200 εκατ. λίρες

Η Λέστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση οικονομικών κανονισμών και κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στην Championship - Τι έφερε την κρίση, ο ρόλος του Σιφουέντες και πώς η απόφαση θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό στη Σαγκάη: «Ελπίζω να είμαι παράδειγμα για νέα παιδιά»

Αθλητισμός / Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό στη Σαγκάη: «Ελπίζω να είμαι παράδειγμα για νέα παιδιά»

«Μπορεί να είμαστε μικροί σαν Ελλάδα και άλλοι να νιώθουν τεράστιοι μπροστά μας, αλλά για μας μετρά η ελληνική ψυχή», δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος
LIFO NEWSROOM