O Robbie Williams στο Rockwave τον Ιούλιο του 2023

O Robbie Williams στο Rockwave τον Ιούλιο του 2023 Facebook Twitter
0

Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα και εκπληρώνοντας την υπόσχεση που έδωσε να ξαναεμφανιστεί στην χώρα μας, o Robbie Williams επιστρέφει στην Μαλακάσα για την συναυλία του καλοκαιριού το Σάββατο 1 Ιουλίου.

Ο βρετανός σουπερσταρ κλείνει 25 χρόνια στην μουσική και το γιορτάζει με ένα μουσικό υπερθέαμα στο πλαίσιο μιας σειράς μοναδικών show. 

Γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1974 στο Στάφορντσαϊρ της Αγγλίας. Πρώην μέλος του συγκροτήματος Take That άρχισε την καριέρα του το 1990 σε ηλικία 16 ετών. Το 1995 αποχώρησε από το γκρουπ κάνοντας σόλο καριέρα. 

Το πρώτο του άλμπουμ ήταν το Life Thru a Lens που κυκλοφόρησε το 1997. Καθιερώθηκε στην Βρετανία με το τραγούδι του Angels. 

Ο 48χρονος καλλιτέχνης έχει κυκλοφορήσει 12 σόλο δουλειές από τότε και έχει πουλήσει πάνω από 85 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως κάνοντας τον έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Είναι ο πιο πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στην Μ.Βρετανία και ο πιο πετυχημένος μη - λατινογενής καλλιτέχνης στην λατινική Αμερική. Το 2006 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες όταν πούλησε 1,6 εκ. εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία του σε μία μόνο ημέρα. 

Η κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, XXV, έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στη Βρετανία. Κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ του Elvis Presley με τα περισσότερα νούμερο 1 άλμπουμ στα UK charts (13 ο Elvis, 14 ο Robbie). Μέσα από τη συνεργασία του με τον Jules Buckley, τον Guy Chambers και τον Steve Sidwell, ο Robbie αναβιώνει τα τραγούδια – σταθμούς από τη μουσική του ιστορία.

Είναι η δεύτερη φορά που εμφανίζεται στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική Είσοδος
Φάση 1: 49,50 ευρώ
Φάση 2: 55 ευρώ
Φάση 3: 60,50 ευρώ
Φάση 4: 66 ευρώ

Golden Standing: 99 ευρώ VIP (A & B): 99 ευρω

Με κάθε 3 VIP ή Golden Standing εισιτήρια παρέχεται 1 δωρεάν Θέση Στάθμευσης/Parking.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM