Οι διασημότητες με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google φέτος - Η Άμπερ Χερντ στην πρώτη θέση

Η Άμπερ Χερντ είναι το όνομα με τις περισσότερες αναζητήσεις από Αμερικανούς στο Google φέτος Facebook Twitter
Σε αυτήν την αναμέτρηση η 36χρονη ηθοποιός νίκησε τον πρώην σύντροφό της
0

Η έρευνα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας του Χόλιγουντ CelebTattler ανέλυσε σημεία δεδομένων από τις τάσεις αναζήτησης της Google το 2022, παρακολουθώντας πάνω από 150 αξιοσημείωτες διασημότητες.

Την πρωτιά τελικά κατέλαβε η πρωταγωνίστρια του «Aquaman» και γνωστή για δικαστική διαμάχη της με τον Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ.

Πιθανότατα λόγω της μεγάλης δικαστικής διαμάχης με τον πρώην της, η 36χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με μέσο όρο 5,6 εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μήνα στις ΗΠΑ. Φυσικά, ο Johnny Depp, ακολούθησε στη δεύτερη θέση, «κερδίζοντας 5,5 εκατομμύρια αναζητήσεις ανά μήνα.

Τους πρώην συζύγους ακολούθησαν η Κιμ Καρντάσιαν, ο Έλον Μασκ, ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής Τομ Μπρέιντι, ο Πιτ Ντέιβιντσον και ακόμη και η βασίλισσα Ελισάβετ Β', η οποία έλαβε την τρίτη θέση. Η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας απεβίωσε τον Σεπτέμβριο σε ηλικία 96 ετών μετά από επτά δεκαετίες στο θρόνο και συγκέντρωσε 4,3 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google ανά μήνα για το έτος.

Μιλώντας για ταραχώδη ζευγάρια, η Κιμ Καρντάσιαν και ο πρώην αγαπημένος της Πιτ Ντέιβιντσον κατέλαβαν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

Ο Elon Musk, διευθύνων σύμβουλος του Twitter, κατέλαβε την έβδομη θέση στη λίστα, συγκεντρώνοντας 3,19 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google ανά μήνα στις ΗΠΑ.

Ο Γουίλ Σμιθ μετά το περίφημο χαστούκι στα Όσκαρ κατέλαβε την όγδοη θέση στη λίστα, οριακά γλιστρώντας κάτω από τον Μασκ με 3,15 εκατομμύρια μηνιαίες αναζητήσεις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM