Ο Κάνιε Γουέστ δήλωσε ότι θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρία των ΗΠΑ - «Απλώς προχωράμε προς το μέλλον»

Ο Κάνιε Γουέστ δήλωσε ότι θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρία των ΗΠΑ - «Απλώς προχωράμε προς το μέλλον» Facebook Twitter
0

Ο Κάνιε Γουέστ επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ και πάλι το 2024, σε βίντεο που δημοσίευσε το X17 Online.

Το βίντεο αρχίζει με έναν κάμεραμαν να ακολουθεί τον Γουέστ και τον ακροδεξιό, αμφιλεγόμενο δημοσιογράφο Μάιλο Γιαννόπουλο να μπαίνουν σε μια αποθήκη.

«Αυτός είναι ο Μάιλο εδώ, που εργάζεται στην καμπάνια» λέει ο Κάνιε Γουέστ. «Αυτό είναι ανακοίνωση;» ρωτάει κάποιος, ενώ ο Γιαννόπουλος γελάει και απαντά: «Υποθέτω ότι είναι».

«Ευχαριστώ, δέχομαι», γελάει ο Γουέστ. Στη συνέχεια κάνει μια ξενάγηση στην αποθήκη, όπου φαίνεται να δημιουργείται μια σειρά ρούχων με την επωνυμία «YE24».

«Δηλαδή θα είσαι υποψήφιος;» ρωτάει ο κάμεραμαν.

«Ναι» λέει ο ο Αμερικανός ράπερ, επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας. «Είναι απλό, επειδή κανείς δεν μπορεί να μου πει, ξέρεις, "πρέπει να πεις αυτό, δεν πρέπει να πεις εκείνο" καταλαβαίνεις; Απλώς προχωράμε προς το μέλλον» τονίζει.

Ο Γουέστ, ο οποίος επέστρεψε στο Twitter το περασμένο Σαββατοκύριακο, πρόσφατα ενεπλάκη σε διαμάχες σχετικά με μια σειρά αντισημιτικών σχολίων σε αναρτήσεις του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ράπερ είχε στο παρελθόν ανεπιτυχώς διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ κατά την εκλογική περίοδο του 2020.

Σύμφωνα με την τελική έκθεση της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής, ο ράπερ δαπάνησε πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια για την αποτυχημένη υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η έκθεση αναφέρει ότι ο Γουέστ συνεισέφερε με 13,2 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά του χρήματα και συγκέντρωσε λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από 3.047 ατομικές συνεισφορές.

Με το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων του Γουέστ καλύφθηκαν νόμιμα τέλη, παραγωγή για διαδικτυακά διαφημιστικά βίντεο και ρούχα με το λογότυπο «Kanye 2020» και τα περισσότερα δαπανήθηκαν τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες του προεκλογικού αγώνα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM
Νέα γεωπολιτική αναμέτρηση στον νότιο Ατλαντικό: Ο μυστικός στρατιωτικός διάλογος Βρετανίας - Αργεντινής

Διεθνή / Νέο γεωπολιτικό μέτωπο στον Νότιο Ατλαντικό: ΗΠΑ, Βρετανία και Αργεντινή απέναντι σε Κίνα και Ρωσία

Οι ΗΠΑ ανησυχούν για την αυξανόμενη επιρροή της Κίνας και της Ρωσίας στον Νότιο Ατλαντικό. Η Βρετανία και η Αργεντινή επανεκκινούν αμυντικές συνομιλίες, ενώ ο πρόεδρος Μιλέι επιδιώκει στρατιωτικό εκσυγχρονισμό. Δείτε τις γεωστρατηγικές εξελίξεις
LIFO NEWSROOM
Συναυλία-ντροπή στο Ζάγκρεμπ: Φιλοναζιστικοί χαιρετισμοί από τον Μάρκο Πέρκοβιτς και χιλιάδες θεατές

Διεθνή / Συναυλία-ντροπή στο Ζάγκρεμπ: Φιλοναζιστικοί χαιρετισμοί από τον Μάρκο Πέρκοβιτς και χιλιάδες θεατές

Περισσότεροι από 500.000 θεατές στην πιο πολυσυζητημένη συναυλία στην ιστορία της Κροατίας – Καταγγελίες για φασιστικά σύμβολα, συνθήματα και προκλητική ανοχή από τις αρχές
LIFO NEWSROOM
Δασμοί Τραμπ: Προς συμφωνία ΗΠΑ–ΕΕ για το εμπόριο πριν την προθεσμία της 9ης Ιουλίου

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: Προς συμφωνία ΗΠΑ–ΕΕ για το εμπόριο πριν την προθεσμία της 9ης Ιουλίου

Με τις ΗΠΑ να απειλούν με δασμούς έως 50%, Ε.Ε. και ΗΠΑ διαπραγματεύονται μία προσωρινή εμπορική συμφωνία πριν την προθεσμία της 9ης Ιουλίου. Δείτε τις εξελίξεις και τις επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία
LIFO NEWSROOM
Καταστρέφουν οι τουρίστες την Ευρώπη; Γιατί οι ντόπιοι αποκηρύσσουν τον υπερτουρισμό;

Διεθνή / Καταστρέφουν οι τουρίστες την Ευρώπη; Γιατί οι ντόπιοι αποκηρύσσουν τον υπερτουρισμό;

Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον υπερτουρισμό και πώς εξηγείται το φαινόμενο; Πώς (και αν) επιχειρούν να το αντιμετωπίσουν οι κυβερνήσεις και πώς οι τοπικές κοινωνίες;
LIFO NEWSROOM