Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε το «μυστικό επιτυχίας» πριν τον αγώνα- και τρώγεται

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε το «μυστικό επιτυχίας» πριν τον αγώνα- και τρώγεται Facebook Twitter
Φωτ: @giannis_an34/Instagram
0

Το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους ισοφάρισαν οι Μπακς, που επικράτησαν με 116-91 των Πίστονς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει για ακόμη μία φορά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε για έκτο διαδοχικό ματς περισσότερους από 30 πόντους καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους (11/20 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 10/12 βολές), 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος σε 30 λεπτά συμμετοχής.  

Ο «Greek Freak» φαίνεται πως οδεύει ολοταχώς σε ρεκόρ καριέρας στο κομμάτι της παραγωγικότητας και είναι φαβορί για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου, οπότε ήταν αναμενόμενο να ρωτηθεί ποιο είναι το «μυστικό» για το τρελό του ξεκίνημα, όπως σχολίασε ένας ρεπόρτερ μετά από την νίκη των Μπακς επί των Πίστονς.

«Είμαι άνθρωπος της ρουτίνας. Πριν τους αγώνες τρώω ένα νεκταρίνι ή ένα ροδάκινο, μου δίνει πολλή ενέργεια και με κάνει να αισθάνομαι καλά. Μετά την προθέρμανση, τρώω μία μπανάνα. Δεν το έκανα αυτό μέχρι πέρυσι. Ένα ροδάκινο και μία μπανάνα, με βοηθούν να παίζω καλύτερα», ήταν η απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM