Παλλήνη: Άνδρας επιτέθηκε με υγρό σε υπαλλήλους της Υπηρεσίας Δόμησης

Επίθεση στην Παλλήνη Facebook Twitter
Φωτ: Facebook
0

Επίθεση με άγνωστη χημική ουσία δέχτηκαν από άνδρα υπάλληλοι της Υπηρεσίας Δόμησης Παλλήνης την Τρίτη, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος της περιοχής.

Με ανάρτηση στο Facebook ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος καταδικάζει την επίθεση, ενημερώνοντας ότι οι δύο τραυματίες συνεχίζουν τις ιατρικές εξετάσεις.

«Δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για την υπεράσπιση των εργαζομένων του Δήμου μας», τόνισε, αναρτώντας φωτογραφίες από τον χώρο της επίθεσης.

Η ανάρτηση του δημάρχου Παλλήνης

Μόνο αποτροπιασμό και ντροπή προκαλεί η βίαιη επίθεση που δέχτηκαν, με επικίνδυνο υγρό, στο πρόσωπο και στα μάτια, δύο υπάλληλοι της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Παλλήνης, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, από πολίτη, γνωστό στις Αστυνομικές Αρχές, στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση.

Οι υπάλληλοι διέτρεξαν σοβαρότατο κίνδυνο για την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένως στο Νοσοκομείο, όπου δέχτηκαν ιατρική φροντίδα. Συνεχίζουν τις εξετάσεις αλλά ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παλλήνης.

Το πρόστιμο αφορούσε πολεοδομική παράβαση η οποία διαπιστώθηκε, έπειτα από αυτοψία της Υπηρεσίας Δόμησης, κατόπιν καταγγελίας και Αστυνομικής παραγγελίας.
Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση και στέκομαι στο πλευρό των υπαλλήλων που δεν εκφοβίζονται και θα συνεχίσουν να εκπληρώνουν το καθήκον τους, πιστοί στην τήρηση του Νόμου.

Ο σεβασμός προς τους εργαζομένους των Δημοτικών Υπηρεσιών είναι αδιαπραγμάτευτος. Ως Δημοτική Αρχή, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για την υπεράσπιση των εργαζομένων του Δήμου μας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Ελλάδα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Το ένα μέτωπο καίει σπίτια στο Κρυονέρι - Το άλλο μέτωπο είναι στα όρια της Δροσοπηγής - Επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 44 οχήματα, εθελοντές, 10 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα
LIFO NEWSROOM