Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ ενθάρρυνε τη Μέγκαν να τα βρει με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ ενθάρρυνε τη Μέγκαν να τα βρει με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ Facebook Twitter
0

Η βασίλισσα Ελισάβετ προσπάθησε να πείσει τη Μέγκαν Μαρκλ να αποκαταστήσει τη διαλυμένη σχέση της με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ.

«Η βασίλισσα μπορούσε να δει πόσο επιζήμια ήταν η κατάσταση μεταξύ της Μέγκαν και του πατέρα της και όντως μίλησε στη Μέγκαν γι' αυτό και προσπάθησε να την ενθαρρύνει να μιλήσει στον Τόμας», γράφει η Κέιτι Νίκολ, ειδική σε θέματα βασιλικής οικογένειας, στο επερχόμενο βιβλίο «The New Royals».

Βασιλική πηγή είπε στη Νίκολ ότι η Ελισάβετ αισθανόταν ότι «ο Τόμας Μαρκλ είχε χειριστεί αρκετά άσχημα το όλο θέμα και ότι αν είχε γίνει διαφορετικά, θα είχε καλύτερη έκβαση».

Ο 78χρονος πρώην διευθυντής φωτισμού για τηλεοπτικές σαπουνόπερες και κωμικές σειρές επρόκειτο να συνοδεύσει την κόρη του στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη για το αν θα παρευρισκόταν καν, αφού ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που τον δείχνουν να ράβει κοστούμι για τον γάμο και να μελετά βιβλία για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αργότερα παραδέχτηκε ότι συνεργάστηκε κρυφά με έναν παπαράτσι για να στήσουν μαζί τις φωτογραφίες και αποχώρησε από την τελετή, ενώ μετά υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς.

«Η τελετή ήταν πανέμορφη και ανήκει στο παρελθόν. Θα μετανιώνω για πάντα που δεν μπόρεσα να είμαι εκεί και να κρατήσω το χέρι της κόρης μου», δήλωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για την τελετή, την οποία παρακολούθησε από το κρεβάτι του.

Ο Τόμας Μαρκλ παραδέχθηκε επίσης ότι ο πρίγκιπας Χάρι τον είχε προειδοποιήσει να μην συνεργάζεται με τον Τύπο και ότι είχε πει ψέματα και είχε κλείσει το τηλέφωνο στον Χάρι κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης τηλεφωνικής επικοινωνίας τους πριν τον γάμο.

Τελικά παρενέβη ο βασιλιάς Κάρολος, συνοδεύοντας τη Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία.

Η σχέση της Δούκισσας του Σάσεξ με τον πατέρα της επιδεινώθηκε περαιτέρω αφού τον κατηγόρησε ότι διέρρευσε μια ιδιωτική επιστολή που είχε γράψει μετά τον γάμο.

Η Μέγκαν κατέθεσε αγωγή, την οποία και κέρδισε, εναντίον της Mail on Sunday για τη δημοσίευση της επιστολής. Σε αυτή, παρακαλούσε τον πατέρα της να «σταματήσει να προκαλεί τόσο πόνο».

Η Νικόλ γράφει επίσης πως η βασίλισσα θεωρούσε λάθος το γεγονός ότι ο Χάρι δεν ταξίδεψε ποτέ στο Μεξικό για να συναντήσει τον μελλοντικό πεθερό του.

«Νομίζω ότι ένιωθε ότι ο Χάρι θα έπρεπε οπωσδήποτε να είχε συναντήσει τον Τόμας Μαρκλ και κρίμα που συνέβη αυτό», αναφέρει.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών, δεν ήθελε μόνο η Μέγκαν να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον πατέρα της, αλλά ευχήθηκε το ίδιο και για τον Χάρι και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

«Η βασίλισσα λάτρευε τον Χάρι μέχρι το τέλος και ο Χάρι επίσης», προσθέτει ο βασιλικός συγγραφέας Ρόμπερ Χάρνμαν στο περιοδικό People. «Νομίζω ότι ήταν ένας από τους διαύλους μεταξύ Ουίνδσορ και Καλιφόρνιας και θα ήταν μια από τις πιο θερμές επιθυμίες της να τα ξαναβρούν».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / Η άφιξη των Βρετανών ταξιδιωτών στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια πρέπει να είναι τρεις ώρες πριν την αναχώρησή τους

Το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου που αντικαθιστά τις σφραγίδες στα διαβατήρια με ψηφιακή καταγραφή προκαλεί μεγάλες καθυστερήσεις στους συνοριακούς ελέγχους
THE LIFO TEAM
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας δηλώνει πως οι ΗΠΑ είναι «απολύτως ικανές να ξαναρχίσουν τις επιθέσεις στο Ιράν»

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας δηλώνει πως είμαστε «απολύτως ικανοί να ξαναρχίσουμε τις επιθέσεις στο Ιράν»

Ο Πιτ Χέγκσεθ τόνισε ακόμη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει «υπομονετικός» και επιδιώκει μια «μεγάλη συμφωνία» που θα εγγυάται ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικό όπλο
THE LIFO TEAM
ΟΗΕ ΡΩΣΙΑ ΙΣΤΑΗΛ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Ο ΟΗΕ προσθέτει το Ισραήλ και τη Ρωσία στη «μαύρη λίστα» για σεξουαλική βία εν μέσω συγκρούσεων

Ο οργανισμός αναφέρει περιστατικά κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού ανδρών κρατουμένων, από τις δυνάμεις ασφαλείας κυβερνήσεων που έχουν εμποδίσει την πρόσβαση των ερευνητών του ΟΗΕ
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: Ο Τραμπ αποχώρησε από τη συνεδρίαση χωρίς την «τελική απόφαση» που δεσμεύτηκε ότι θα έπαιρνε

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι σκόπευε να λάβει μια «οριστική απόφαση» σε σχέση με την ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν - Η αντίδραση της Τεχεράνης στην επιμονή του για τα πυρηνικά
THE LIFO TEAM