Γιατί ο Ουίλιαμ «δεν μπορεί να συγχωρέσει» τον Χάρι- Το παρασκήνιο πίσω από την κακή σχέση τους

Γιατί ο Ουίλιαμ «δεν μπορεί να συγχωρέσει» τον Χάρι- Το παρασκήνιο πίσω από την κακή σχέση τους Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/YOHAN VALAT
0

Δεν θα υπάρξει ποτέ συμφιλίωση μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με ειδικό σε θέματα της βασιλικής οικογένειας.

Ο διάδοχος του θρόνου «απλά δεν μπορεί να συγχωρήσει» τον αδελφό του που επέλεξε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, δήλωσε η Κέιτ Νίκολ, συγγραφέας του βιβλίου The New Royals - Queen Elizabeth's Legacy and the Future of the Crown, στην τηλεοπτική εκπομπή Dan Wootton Tonight.

«Πάντα πίστευε ότι ο Χάρι θα ήταν στο πλευρό του, τώρα τα καταφέρνει μόνος του. Ευτυχώς που έχει την Κέιτ δίπλα του», πρόσθεσε η συγγραφέας.

Οι εντάσεις στην άλλοτε στενή σχέση των δυο αδελφών άρχισαν πριν καν ο Χάρι παντρευτεί τη Μέγκαν Μαρκλ.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν ο Χάρι άφησε να εννοηθεί ότι επρόκειτο να κάνει πρόταση γάμου στην ηθοποιό του Suits, ο Ουίλιαμ φέρεται να ρώτησε: "Γιατί βιάζεσαι;", κάνοντας τον Χάρι να απαντήσει θυμωμένος: "Ποιος στο διάολο νομίζεις ότι είσαι;".

Ο πρίγκιπας Χάρι και η αμερικανικής καταγωγής σύζυγός του εγκατέλειψαν τη βασιλική ζωή τον Ιανουάριο του 2020 και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια.

Οι σχέσεις επιδεινώθηκαν ακόμη περισσότερο όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021.

Σε αυτήν, ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι λυπόταν τον πατέρα και τον αδελφό του, οι οποίοι ήταν παγιδευμένοι στους βασιλικούς τους ρόλους και δεν μπορούσαν να φύγουν όπως εκείνος, και η Μέγκαν Μαρκλ ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι είχε αυτοκτονικές σκέψεις.

Η Μέγκαν Μαρκλ έριξε πρόσφατα εκ νέου λάδι στη φωτιά όταν είπε σε συνέντευξή της ότι «απλώς και μόνο με την ύπαρξή τους» αυτή και ο Χάρι «αναστατώνουν τη δυναμική της ιεραρχίας» και αυτός είναι εν μέρει ο λόγος που αποχώρησαν.

Σημείωσε στη συνέντευξη ότι ποτέ δεν υπέγραψε κάτι που να την εμποδίζει να μιλήσει για τις εμπειρίες της με τη βασιλική οικογένεια.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ήλπιζαν ότι ο δεσμός των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Χάρι θα μπορούσε να διορθωθεί μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, νωρίτερα αυτόν τον μήνα και ενθουσιάστηκαν βλέποντας τα εν διαστάσει αδέλφια και τις συζύγους τους να χαιρετούν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ, δύο ημέρες μετά το θάνατο της βασίλισσας.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ πέρασαν 40 λεπτά βλέποντας τις εκατοντάδες ανθοδέσμες που είχαν τοποθετηθεί έξω από το βρετανικό κάστρο και συνομιλώντας με τον κόσμο.

Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον του Χάρι δήλωσε στους Sunday Times ότι αν και η συνύπαρξη ήταν «άβολη» για τα αδέλφια, «όλοι προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεξουαλική παρενόχληση, κατάχρηση εξουσίας και συγκάλυψη: Η Αγγλικανική Εκκλησία βυθίστηκε στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας της

Διεθνή / Σεξουαλική παρενόχληση, κατάχρηση εξουσίας και συγκάλυψη: Η Αγγλικανική Εκκλησία βιώνει το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας της

Ο αρχιεπίσκοπος Στίβεν Γουντ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ η Αγγλικανική Εκκλησία της Βόρειας Αμερικής βυθίζεται σε κρίση εμπιστοσύνης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ισραήλ πως θα χάσει την υποστήριξη των ΗΠΑ, εάν προσαρτήσει τη Δυτική Όχθη

Διεθνή / Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ισραήλ πως θα χάσει την υποστήριξη των ΗΠΑ, εάν προσαρτήσει τη Δυτική Όχθη

«Αυτό δεν θα συμβεί. Δεν θα συμβεί επειδή έδωσα τον λόγο μου στις αραβικές χώρες», απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ερώτηση σχετική με την προσάρτηση της περιοχής από το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Η εταιρεία πίσω από τον ανελκυστήρα της ληστείας του Λούβρου κάνει καμπάνια με χιούμορ

Διεθνή / Λούβρο: Η εταιρεία πίσω από το αναβατόριο της ληστείας κάνει καμπάνια με χιούμορ

«Ήταν προφανές ότι επρόκειτο για εγκληματική πράξη, αλλά όταν διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αρχίσαμε να αστειευόμαστε και να σκεφτόμαστε σλόγκαν», δήλωσε η υπεύθυνη marketing της εταιρείας
LIFO NEWSROOM
Σαρκοζί δέχεται απειλές θανάτου στη φυλακή Λα Σαντέ - Έρευνα μετά τη διαρροή βίντεο

Διεθνή / O Σαρκοζί δέχεται απειλές θανάτου στη φυλακή Λα Σαντέ - Έρευνα μετά τη διαρροή βίντεο

Μετά τις απειλές, οι αρχές αποφάσισαν να ενισχύσουν την προστασία του Σαρκοζί, τοποθετώντας δύο αστυνομικούς φρουρούς σε γειτονικά κελιά καθ’ όλη τη διάρκεια της κράτησής του
LIFO NEWSROOM