Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία από τον τάφο της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία με τον τάφο της Facebook Twitter
Φωτ.: Royal Family / Instagram.
0

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από τον τάφο της βασίλισσας Ελισάβετ στο κάστρο του Ουίνδσορ.

«Σήμερα κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της πέτρας του βιβλίου που είναι τώρα εγκατεστημένη στο Μνημείο του Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ', μετά τον εγκλεισμό της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ», αναφέρεται σε ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο Instagram.

Το όνομα της Ελισάβετ εμφανίζεται γραμμένο με χρυσά γράμματα πάνω σε μια μαύρη πλάκα. Στην ίδια πλάκα είναι γραμμένα τα ονόματα των γονέων της Γεώργιου ΣΤ' και Ελισάβετ καθώς και του συζύγου της πρίγκιπα Φιλίππου.

«Το Μνημείο του Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’ βρίσκεται μέσα στους τοίχους του παρεκκλησιού του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oλλανδικό μουσείο επανεξετάζει τον δανεισμό έργων στις ΗΠΑ εν μέσω «διώξεων» της τέχνης από τον Τραμπ

Διεθνή / Oλλανδικό μουσείο επανεξετάζει τον δανεισμό έργων στις ΗΠΑ εν μέσω «διώξεων» της τέχνης από τον Τραμπ

Το Mauritshuis στη Χάγη ζητά εγγυήσεις για την ασφάλεια των έργων τέχνης, εν μέσω αβεβαιότητας λόγω των πολιτικών παρεμβάσεων και της συρρίκνωσης της χρηματοδότησης στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM