Μπαχτσελί: Θα έρθουμε μέρα και δεν θα σας προστατέψουν ούτε τα αφεντικά σας

Μπαχτσελί: Θα έρθουμε μέρα και δεν θα σας προστατέψουν ούτε τα αφεντικά σας Facebook Twitter
0

Η εμπρηστική ρητορική της Άγκυρας συνεχίζεται, με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του Τούρκου προέδρου να παίρνει τη σκυτάλη. 

Σε συγκέντρωση στην Καισάρεια, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί έστρεψε ξανά τα πυρά του στην Αθήνα, απειλώντας με εισβολή στην Ελλάδα «για να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα μας». 

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης δήλωσε αντί τη νύχτα, να έρθουμε μέρα. Ευχαρίστως και τρέχοντας θα έρθουμε να καλύψουμε τη μέρα σας, σαν να είναι νύχτα, και να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και και τις ζωές μας. Τότε δεν θα μπορέσουν να σας προστατέψουν ούτε τα αφεντικά σας ούτε οι συνεργάτες σας», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ο Μπαχτσελί μίλησε για «αρμενικές συμμορίες από τη μια, ελληνική γελοιότητα από την άλλη, τρομοκρατικές οργανώσεις κατά μήκος των νότιων συνόρων και παγκόσμιες πιέσεις», αναφερόμενος στην επίσκεψη της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι στην Αρμενία και προλειαίνοντας έτσι το έδαφος στον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη και την Τρίτη θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Προ ημερών ο ίδιος είχε διαμηνύσει πως είναι «παιχνιδάκι να φτάσουν στην άλλη όχθη του Αιγαίου», απειλώντας εκ νέου να ρίξει «ξανά τους Έλληνες στη θάλασσα».

«Η κυβέρνηση της Ελλάδας θα πρέπει να σταματήσει να μπλέκεται στα πόδια μας και να μας τσιγκλάει συνεχώς. Πρέπει να σταματήσουν άμεσα τις παρενοχλήσεις και τις προκλήσεις. Η Ελλάδα θέλει να καταδικάζει όλος ο κόσμος την Τουρκία. Η ελληνική κυβέρνηση παίζει με τη φωτιά όταν υποστηρίζει πως μετά την Ουκρανία υπάρχει κίνδυνος ενός νέου πολέμου», ανέφερε ο Μπαχτσελί. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Βίαιη απομάκρυνση βουλευτή από το βήμα της Κνεσέτ που κατήγγειλε «γενοκτονία στη Γάζα»

Διεθνή / Ισραήλ: Βίαιη απομάκρυνση βουλευτή από το βήμα της Κνεσέτ που κατήγγειλε «γενοκτονία στη Γάζα»

Σε ανάρτησή του μετά το επεισόδιο, ο Οντέχ υποστήριξε πως η απομάκρυνσή του δεν σχετίζεται με παραβίαση κανονισμού, αλλά με την πολιτική ουσία των δηλώσεών του
LIFO NEWSROOM
Fake news στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ παρουσίασε εικόνες από το Κονγκό ως «απόδειξη γενοκτονίας λευκών» στη Νότια Αφρική

Διεθνή / Fake news στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ παρουσίασε εικόνες από το Κονγκό ως «απόδειξη γενοκτονίας λευκών» στη Νότια Αφρική

Το υλικό που παρουσίασε στον πρόεδρο Ραμαφόσα περιείχε φωτογραφίες από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και ψευδείς ισχυρισμούς για νεκροταφεία λευκών αγροτών
LIFO NEWSROOM