«Παύλος, διάδοχος του θρόνου»: Αντιδράσεις με την αστοχία του BBC - «Η Ελλάδα έχει καταργήσει τη μοναρχία, ας το σεβαστούμε»

«Παύλος, διάδοχος του θρόνου»: Αντιδράσεις με την αστοχία του BBC - «Η Ελλάδα έχει καταργήσει τη μοναρχία, ας το σεβαστούμε» Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η προσφώνηση του Παύλου από το BBC σαν «διαδόχου του ελληνικού θρόνου». 

O Παύλος, γιος του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας της Δανίας, και τρίτος ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ, κλήθηκε από το κρατικό κανάλι της Βρετανίας για να μιλήσει για την Ελισάβετ, την οποία χαρακτήρισε «έναν από τους πιο υπέροχους ανθρώπους» που έχει γνωρίσει.

🎥 BBC #Thread pic.twitter.com/0HsGgAjplN

Ωστόσο, το σούπερ του BBC τον χαρακτήριζε «διάδοχο του θρόνου» ενώ, ως γνωστόν, στην Ελλάδα έχει καταργηθεί η μοναρχία από το 1973 και, εφόσον δεν υπάρχει βασιλιάς, δεν υπάρχει και διάδοχός του. 

«Έλα τώρα, BBC. Η Ελλάδα έχει προ πολλού καταργήσει τη μοναρχία, σεβάσου το αυτό» γράφει ο δημοσιογράφος Damian Mac Con Uladh. 

Ο Παύλος γνωστοποίησε πως την άλλοτε βασιλική οικογένεια θα εκπροσωπήσουν οι Άννα Μαρία, ο ίδιος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ καθώς η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου δεν του επιτρέπει να παρευρεθεί.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM