Forbes: Τα iPhone 14 θα είναι πιο ακριβά και θα έχουν νέα κάμερα

Αυξήσεις στις τιμές των iPhone 14 - Νέα κάμερα αλλάζει τα δεδομένα Facebook Twitter
0

Η Apple φημολογείται πως κάνει μία σημαντική στροφή στη διαδικασία παραγωγής του iPhone 14 η οποία θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην τιμή του επερχόμενου προϊόντος της.

Σύμφωνα με το κορεατικό μέσο ενημέρωσης ET News και όπως μεταφέρει το Forbes, για πρώτη φορά στην ιστορία του ο τεχνολογικός κολοσσός θα χρησιμοποιήσει νοτιοκορεατική κάμερα στο κινητό. Πρόκειται για την εμπρόσθια κάμερα, η οποία – κατά τις πληροφορίες – θα αναβαθμιστεί σημαντικά.

Η Apple φέρεται να αναγκάζεται να προχωρήσει σε αυτή την επιλογή καθώς οι κινεζικές κάμερες δεν έδωσαν ποιοτικά αποτελέσματα κατά τα τεστ και η εταιρεία στράφηκε προς την κάμερα LG Innotek, η οποία σχεδιαζόταν να μπει στο επόμενο κινητό, το iPhone 15.

Η LG Innotek δίνει σαφώς βελτιωμένες δυνατότητες, όπως το autofocus, που θα αλλάξει την εμπειρία των βιντεοκλήσεων.

Στον αντίποδα, όμως, θα υπάρξει αρνητικός αντίκτυπος στην τιμή των προϊόντων. Κατά πληροφορίες, τα iPhone 14 Pro και Pro Max θα κοστίζουν 100 δολάρια παραπάνω και η τιμή για το νέο iPhone 14 Max, που αντικαθιστά το iPhone 13 Mini, θα ανέβει κατά 200 δολάρια.

Με πληροφορίες από Forbes

 
Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή από το Ψυχρό Πόλεμο: Σοβιετικός δορυφόρος του 1972 αναμένεται να πέσει στη Γη μετά από 53 χρόνια

Τech & Science / Επιστροφή από τον Ψυχρό Πόλεμο: Σοβιετικός δορυφόρος του 1972 αναμένεται να πέσει στη Γη μετά από 53 χρόνια

Το διαστημικό σκάφος Kosmos 482, αποτυχημένη αποστολή προς την Αφροδίτη, ενδέχεται να επανεισέλθει ανεξέλεγκτα στην ατμόσφαιρα μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαΐου
LIFO NEWSROOM