Έβαλαν τις φωνές σε αρκούδα για να τη διώξουν- Έσπασε το παράθυρο, μπήκε στο σπίτι και τους τραυμάτισε

Έβαλαν τις φωνές σε αρκούδα για να τη διώξουν- Έσπασε το παράθυρο, μπήκε στο σπίτι και τους τραυμάτισε Facebook Twitter
0

Όταν έβαλαν τις φωνές σε μια αρκούδα που ήταν έξω από το σπίτι τους, δεν μπορούσαν να φανταστούν τη συνέχεια. Το ζώο όρμησε στο σπίτι και τους τραυμάτισε. 

Το περιστατικό έγινε στο βόρειο Ουισκόνσιν, την περασμένη Παρασκευή. Ένα ζευγάρι είδε αρχικά την αρκούδα έξω από το σπίτι τους, να τρώει από μια ταΐστρα για πουλιά. Άνοιξαν το παράθυρο και έβαλαν τις φωνές, για να κάνουν το ζώο να φύγει. 

Η εξέλιξη ήταν απρόσμενη. «Η αρκούδα αμέσως γύρισε, όρμησε προς το σπίτι, έσπασε το παράθυρο, μπήκε στο σπίτι και αμέσως επιτέθηκε», ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη. 

Το ζώο κατάφερε αρκετές δαγκωματιές και άλλα τραύματα στο ζευγάρι, που προσπαθούσε να αποκρούσει την επίθεση. Κάποια στιγμή μαχαίρωσαν το ζώο με ένα κουζινομάχαιρο. Τελικά, ο άνδρας κατάφερε να πάρει το όπλο του, να πυροβολήσει και να σκοτώσει την αρκούδα. 

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, αλλά πήρε εξιτήριο, ενώ τα παιδιά τους- που κοιμούνταν στα δωμάτιά τους την ώρα της επίθεσης- δεν τραυματίστηκαν. 

«Δράστης» της επίθεσης ήταν μια θηλυκή αρκούδα που κατά τα φαινόμενα έχει ένα μικρό, το οποίο εθεάθη να απομακρύνεται τρέχοντας όταν το ζώο όρμησε στο σπίτι. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, οι αρκούδες συνήθως φοβούνται τους ανθρώπους και σπάνια είναι επιθετικές. Όμως, μπορεί να γίνουν αμυντικές όταν προστατεύουν τα μικρά τους ή πηγές τροφής και θα μπορούσαν να ταραχθούν όταν τις ξαφνιάσουν. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν δίστασε στιγμή»: Ο «ήρωας» εργαζόμενος που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη της επίθεσης στο τρένο

Διεθνή / «Δεν δίστασε στιγμή»: Ο «ήρωας» εργαζόμενος που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη της επίθεσης στο τρένο

O 48χρονος Σαμίρ Ζιτούνι τραυματίστηκε σοβαρά προσπαθώντας να εμποδίσει τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο που ταξίδευε από το Ντόνκαστερ προς το Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο δισεκατομμυριούχος Gopichand Hinduja, επικεφαλής της πλουσιότερης οικογένειας της Βρετανίας

Διεθνή / Πέθανε ο δισεκατομμυριούχος Gopichand Hinduja, επικεφαλής της πλουσιότερης οικογένειας της Βρετανίας

Η οικογένεια Hinduja, με χαμηλό δημόσιο προφίλ αλλά τεράστια επιχειρηματική δραστηριότητα, βρέθηκε φέτος στην κορυφή της λίστας πλουσίων των Sunday Times με περιουσία που εκτιμάται στα 35,3 δισ. λίρες
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τον δράστη πριν από την επίθεση με μαχαίρι στο τρένο

Διεθνή / Βρετανία: Η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τον δράστη πριν από την επίθεση με μαχαίρι στο τρένο

Η αστυνομία είχε ήδη ταυτοποιήσει τον δράστη ως ύποπτο για προηγούμενη επίθεση με μαχαίρι στο δίκτυο του Λονδίνου, όμως δεν κατάφερε να τον εντοπίσει προτού ξεσπάσει το αιματηρό περιστατικό στο τρένο
LIFO NEWSROOM
Choking: Η Βρετανία απαγορεύει τη πορνογραφία με σκηνές στραγγαλισμού

Διεθνή / Choking: Η Βρετανία απαγορεύει τη πορνογραφία με σκηνές στραγγαλισμού

Η κατοχή και δημοσίευση τέτοιου υλικού θα αποτελούν ποινικό αδίκημα, κατατάσσοντάς τον στραγγαλισμό στην ίδια κατηγορία με την παιδική σεξουαλική κακοποίηση και το τρομοκρατικό περιεχόμενο.
LIFO NEWSROOM