Το trailer του «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1» είναι εδώ

Το trailer του Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 είναι εδώ Facebook Twitter
0

Την προσεχή Πέμπτη θα κάνει πρεμιέρα το «Top Gun: Maverick», το οποίο με τις αερομαχίες του θα προσφέρει ένα πιο αναλογικής ιδιοσυγκρασίας θέαμα, σε πείσμα της οφθαλμοφανώς ψηφιακής δράσης της εποχής.

Το κατεξοχήν franchise δράσης του Τομ Κρουζ, όμως, είναι το «Mission: Impossible». Πρόκειται για μια σειρά ταινιών που άλλαξε σκηνοθέτες και στιλ αρκετές φορές, για να κρατήσει τελικά από την πέμπτη ταινία και έπειτα τον Κρίστοφερ ΜακΚουόρι, που εξελίχθηκε σε μόνιμο συνεργάτη του Τομ Κρουζ.

Το τρέιλερ του «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1» μόλις κυκλοφόρησε, έχει αρκετή δόση κοσμοπολιτισμού – Βενετία είναι αυτή- και περιέχει μικρά δείγματα από μια σειρά από απίθανες κασκάντες, κλείνοντας με τον Τομ Κρουζ να βουτά από γκρεμό στο κενό με μια μοτοσικλέτα. Στην ταινία, όπως όλα δείχνουν, η κρατική υπηρεσία όπου υπάγεται ο Ίθαν Χαντ προδίδει τα ιδανικά για τα οποία ο ίδιος αγωνίζεται μέσα στα χρόνια, θέτοντας αυτόν και την ομάδα του μόνους υπερασπιστές της παγκόσμιας ειρήνης. To Dead Reckoning θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη, με το πρώτο κεφάλαιο να βγαίνει στις αίθουσες στις 14 Ιουλίου 2023 και το δεύτερο στις 28 Ιουνίου 2024.

Και οι δύο ταινίες θα προβληθούν αποκλειστικά στο σινεμά, καθώς ο Κρουζ είναι μέγας θιασώτης της μεγάλης οθόνης και παλεύει σχεδόν μόνος του να διατηρήσει ζωντανή την εμπειρία της αίθουσας.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει την ηχηρή παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ των Καννών και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM
Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM