Η Κάρμεν Ηλέκτρα έγινε 50 και έκανε προφίλ στο OnlyFans: «Αφεντικό του εαυτού μου»

Η Κάρμεν Ηλέκτρα έγινε 50 και έκανε προφίλ στο OnlyFans: «Αφεντικό του εαυτού μου» Facebook Twitter
0

Η Κάρμεν Ηλέκτρα λέει πως ήταν «παιχνιδάκι» και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη για να αποφασίσει να γίνει μέλος του OnlyFans

«Απλώς ένιωσα τύπου, "Ναι, πρέπει να το κάνω αυτό"», εξηγεί η 50χρονη σταρ, που έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική σειρά Baywatch και sex symbol της δεκαετίας του '90. 

«Επιτέλους έχω την ευκαιρία να είμαι αφεντικό του εαυτού μου και να μοιραστώ το δημιουργικό όραμά μου με τους φανς, χωρίς κάποιον πάνω από το κεφάλι μου, να λέει, "Μην κάνεις αυτό, μην κάνεις εκείνο, κάλυψε το άλλο», προσθέτει.

Το προφίλ της στο OnlyFans περιλαμβάνει tutorials ομορφιάς, υλικό από διακοπές, φωτογραφίες με μαγιό και εσώρουχα, καθώς επίσης «πιο σέξι, κομψές πόζες και βίντεο». Και αν θελήσει να δείξει «κάτι παραπάνω», λέει πως δεν χρειάζεται πλέον να λογοκρίνει τίποτα βάζοντας emoji με καρδιές ή αστεράκια, όπως πρέπει να κάνει στο Instagram. 

«Ούτως ή άλλως ο κόσμος θα κάνει ό,τι θέλει με τις φωτογραφίες σου, οπότε καλύτερα να έχεις εσύ τον έλεγχο», τονίζει.

Η πρόσφατη κίνηση στην καριέρα της έρχεται μετά από μια σειρά αγωγών ενάντια σε διάφορα strip club, τα τελευταία χρόνια, που χρησιμοποιούσαν εικόνες της χωρίς την άδειά της. 

«Είναι ωραίο να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά σέβομαι όσους το κάνουν και είναι ειλικρινείς», λέει.

Η πρώτη ανάρτηση της Κάρμεν Ηλέκτρα στο OnlyFans περιλαμβάνει υλικό από ένα πρόσφατο ταξίδι στο Παλμ Σπρινγκς, όπου γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά της με φίλους. 

«Είναι κάτι σαν ετήσια παράδοση- έρχονται όλοι οι φίλοι μου, πιάνω ένα σπίτι και διασκεδάζουμε. Μου αρέσει να τους περιποιούμαι. Πληρώνω εγώ το σπίτι και μετά απλώς περνάμε καλά, κάνοντας μπάρμπεκιου και κολύμπι. Είναι σαν ένα δεύτερο σπίτι εκτός σπιτιού», λέει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Ισραήλ κατά των Χούτι σε αντίποινα για τους πυραύλους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Διεθνή / Επίθεση Ισραήλ κατά των Χούτι: Αντίποινα για τους πυραύλους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Μία ημέρα πριν, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, προανήγγειλε αντίποινα για την πυραυλική επίθεση των Χούθι στο διεθνές αεροδρόμιο, Μπεν Γκουριόν, του Τελ Αβίβ.
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ χωρίς κανέναν φραγμό - Συμπεριφέρεται σαν να είναι δική του επιλογή αν θα υπακούσει στο Σύνταγμα

Διεθνή / Ο Τραμπ χωρίς κανέναν φραγμό: «Συμπεριφέρεται σαν να είναι δική του επιλογή» αν θα υπακούσει στο Σύνταγμα

Οι επιθέσεις του Τραμπ και οι φιλόδοξες πολιτικές του πρωτοβουλίες μοιάζουν να αποσκοπούν στο να διαλύσουν κάθε αίσθηση κανονικότητας, να αποπροσανατολίσουν τους αντιπάλους του και να ενισχύσουν το φόβο στους επικριτές του
LIFO NEWSROOM
Ο φόρος αίματος της Ρωσίας το 2024: Για κάθε χιλιόμετρο στην Ουκρανία σκοτώθηκαν 27 στρατιώτες

Διεθνή / Ο φόρος αίματος της Ρωσίας το 2024: Για κάθε χιλιόμετρο στην Ουκρανία σκοτώθηκαν 27 στρατιώτες

Αναλυτικά δεδομένα από το BBC Ρωσίας και τη Mediazona αποκαλύπτουν τις σοκαριστικές ρωσικές στρατιωτικές απώλειες το 2024 στην Ουκρανία, με τουλάχιστον 45.000 θύματα και αυξανόμενη στρατολόγηση εθελοντών
LIFO NEWSROOM
Η διφορούμενη κληρονομιά που αφήνει ο πάπας Φραγκίσκος στις γυναίκες της Καθολικής Εκκλησίας

Διεθνή / Η διφορούμενη κληρονομιά που αφήνει ο πάπας Φραγκίσκος στις γυναίκες της Καθολικής Εκκλησίας

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παπικής θητείας του, ο πάπας Φραγκίσκος ενίσχυσε την παρουσία των γυναικών στο εργατικό δυναμικό του Βατικανού, ενώ διόρισε αρκετές σε υψηλόβαθμες θέσεις διοίκησης
LIFO NEWSROOM