Ζάκυνθος: Στη Δικαιοσύνη 14χρονος για άσεμνη ζωγραφιά στο προαύλιο του ναού Αγίου Διονυσίου

Ζάκυνθος: Στη Δικαιοσύνη 14χρονος για άσεμνη ζωγραφιά στο προαύλιο του ναού Αγίου Διονυσίου Facebook Twitter
0

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας ανήλικος στη Ζάκυνθο, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ο 14χρονος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σχημάτισε μία άσεμνη ζωγραφιά μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονύσου. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο ανήλικος σχημάτισε το σκίτσο χρησιμοποιώντας τις ρόδες του πατινιού που έκανε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Ο 14χρονος, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από σχετική καταγγελία, αφέθηκε ελεύθερος καθώς ορίστηκε δικάσιμος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM