Έιντριαν Πέιν: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του

Έιντριαν Πέιν: Ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του - «Πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο μου» Facebook Twitter
Φωτ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI
0

Ηχητικό από τη στιγμή της δολοφονίας του μπασκετμπολίστα Έντριαν Πέιν φέρνουν στο «φως» αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε βίντεο που δημοσιεύει το Fox35 καταγράφεται ο πυροβολισμός του 31χρονου που απέβη μοιραίος για τη ζωή του. Μία γυναίκα ακούγεται να ουρλιάζει «τον πυροβόλησες» και στη συνέχεια καλεί την αστυνομία και καλεί σε βοήθεια.

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο μου. Βοηθήστε με, δεν ξέρω τη διεύθυνση. Τον πυροβόλησε. Μόλις πέθανε. Σας παρακαλώ βοηθήστε με» λέει. Ο 31χρονος πέθανε στο σημείο και μετά από σχετική έρευνα, οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 29χρονο, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

«Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο» αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Έιντριαν Πέιν: Ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του - «Πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο μου» Facebook Twitter
Ο συλληφθείς για τη δολοφονία

Ο Έιντριαν Πέιν μέτρησε δύο θητείες στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, το 2018 και το 2019 κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και ένα Κύπελλο Ελλάδας με την πράσινη φανέλα.

Φόρεσε τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς (2014-15), των Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2015-17), των Ορλάντο Μάτζικ (2017-18) στο ΝΒΑ.

Πριν από λίγες μέρες είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο - Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Αθλητισμός / Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Στα 76 του, και μετά από ένα ισχυρό εγκεφαλικό, ο ιδιοφυής κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο οποίος είχε αποκαλέσει τον Ντόναλντ Τραμπ «άψυχο δειλό» και «διαταραγμένο ηλίθιο», αποσύρεται από τον πάγκο για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.
LIFO NEWSROOM