Μέγκαν Φοξ: Η ευφυΐα μου δεν αναγνωρίζεται και αυτό είναι λυπηρό

Η Μέγκαν Φοξ Facebook Twitter
Φωτ: Instagram @meganfox
0

Η Μέγκαν Φοξ παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Glamour, όπου και παραδέχθηκε ότι αισθάνεται απόρριψη από τη φεμινιστική κοινότητα.

Η ηθοποιός είπε ότι έχασε την φεμινιστική της εικόνα όταν αποκάλεσε δημόσια τον ράπερ φίλο της Machine Gun Kelly «μπαμπά».

«Με χαρακτήριζαν φεμινίστρια μέχρι που είχα το θράσος να φωνάξω τον φίλο μου ‘μπαμπά’», λέει σαρκαστικά.  «Πολλοί αναστατώθηκαν γι’ αυτό, κάτι που νομίζω ότι είναι αστείο, γιατί αυτό επιτρέπει στις γυναίκες να είναι… γυναίκες. Επιτρέποντάς μας να βιώσουμε αυτό που θέλουμε στη ζωή, αυτό που μας αρέσει. Αυτό είναι φεμινισμός», είπε.

Ερωτηθείσα, σε άλλο σημείο, για το εάν έχει μετανιώσει για κάτι που έχει πει, η Μέγκαν Φοξ απάντησε: «Λυπάμαι που η προσωπικότητά μου είναι τόσο χαμένη στους ανθρώπους, η αίσθηση του χιούμορ μου έχει χαθεί. Η ευφυΐα μου δεν αναγνωρίζεται. Και αυτό είναι λύπη».

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι σπαταλάω την ενέργειά μου, δίνοντας τον εαυτό μου σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν και δεν θα εκτιμήσουν εμένα, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα: "Πραγματικά δεν έπρεπε να το είχα πει αυτό"».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διεθνή / Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διαρρεύσαντα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ενώ τα αραβικά κράτη καταδίκασαν δημόσια τον πόλεμο στη Γάζα, ενίσχυσαν κρυφά τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ – μια συνεργασία που μπορεί να διαμορφώσει τη μελλοντική εκεχειρία
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Οικονομίας 2025: Στους πρωτοπόρους της καινοτομίας που εξηγούν πώς η τεχνολογία αλλάζει τον κόσμο

Διεθνή / Νόμπελ Οικονομίας 2025: Στους πρωτοπόρους της καινοτομίας που εξηγούν πώς η τεχνολογία αλλάζει τον κόσμο

Η ανακοίνωση έγινε σε μια εποχή όπου η τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνολογική επανάσταση επανακαθορίζουν την παραγωγικότητα, τη βιωσιμότητα και τις κοινωνικές ισορροπίες σε παγκόσμιο επίπεδο
LIFO NEWSROOM
Νετανιάχου αποθεώνει Τραμπ: «Κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν έδειξε τέτοιο σθένος και αποφασιστικότητα»

Διεθνή / Νετανιάχου αποθεώνει Τραμπ: «Κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν έδειξε τέτοιο σθένος και αποφασιστικότητα»

«Ο Θεός να ευλογεί εσάς, την οικογένειά σας, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ και τη φιλία ανάμεσα στις δύο χώρες της Επαγγελίας» σημείωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM