Ερντογάν: Η Ελλάδα πνίγει τους πρόσφυγες, ενώ εμείς τους σώζουμε

Ερντογάν: Η Ελλάδα πνίγει τους πρόσφυγες ενώ εμείς τους σώζουμε Facebook Twitter
Φωτ: EPA/TURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE
0

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις σε βάρος της Ελλάδας προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορώντας την χώρα μας ότι πνίγει πρόσφυγες, ενώ η Τουρκία τους σώζει.

«Την ώρα που άλλες χώρες, οι οποίες θεωρούν ότι είναι μοντέρνες, σκοτώνουν πρόσφυγες στη θάλασσα, εμείς με τις δυνάμεις της Ακτοφυλακής και του Πολεμικού Ναυτικού μας, σώζουμε εκατοντάδες χιλιάδες ζωές» είπε ο Τούρκος πρόεδρος, φωτογραφίζοντας τη χώρα μας.

Όπως επισήμανε, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παρακολούθησε την άσκηση Γαλάζια Πατρίδα μέσω ζωντανής σύνδεσης, «το να έχουμε μια ισχυρή ναυτική δύναμη δεν είναι επιλογή, είναι αναγκαιότητα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέχρι να γίνουμε η πιο ισχυρή χώρα στην περιοχή και στον κόσμο με νέα πλοία, υποβρύχια και οπλικά συστήματα.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ύψιστη συμβολή στην υπεράσπιση της πατρίδας. Το προσωπικό μας ειδικών καθηκόντων που συμμετείχε στην άσκηση έδειξε ότι ήταν πάντα έτοιμο για την επιχείρηση εκπληρώνοντας τα καθήκοντά του».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τους πολίτες να «γνωρίσουν τους γείτονές τους» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε έναν κόσμο που, όπως είπε, δείχνει ολοένα και πιο διχασμένος
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Με Ουίλιαμ και Κέιτ στο πλευρό του περπάτησε προς τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα περπάτησαν μέχρι τον ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και τα παιδιά τους
THE LIFO TEAM