Ουκρανία: «Νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία», ανακοίνωσε το Κίεβο

Ουκρανία: «Νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία», ανακοίνωσε το Κίεβο Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Η Ουκρανία ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε σε μια «τρίτη ανταλλαγή» αιχμαλώτων με τη Ρωσία από την έναρξη της ρωσικής εισβολής, επιτρέποντας την απελευθέρωση 12 στρατιωτών και 14 αμάχων Ουκρανών.

«Με εντολή του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μια τρίτη ανταλλαγή αιχμαλώτων πραγματοποιήθηκε σήμερα. Δώδεκα από τους στρατιώτες μας, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα αξιωματικός, επιστρέφουν στα σπίτια τους», έγραψε στο Telegram η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ιρίνα Βέρεστσουκ.

«Επιτρέψαμε επίσης την απελευθέρωση 14 αμάχων, ανάμεσά τους εννέα γυναίκες, συνολικά 26 άνθρωποι», πρόσθεσε.

Η αντιπρόεδρος δε διευκρίνισε πόσοι Ρώσοι απελευθερώθηκαν.

Με πληροφορίες από Reuters και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν προειδοποιεί για «καταστροφικά» αντίποινα μετά τις άνευ προηγουμένου απειλές του Τραμπ

Η ένταση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ κλιμακώνεται επικίνδυνα, μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου και τις προειδοποιήσεις της Τεχεράνης για «καταστροφικά» αντίποινα
THE LIFO TEAM