Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκίνησε η μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στον Κορυδαλλό η 33χρονη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται αυτή την ώρα, από την ΓΑΔΑ, η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού κρίθηκε προφυλακιστέα για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονης από την Πάτρα θα παραμείνει σε πρώτη φάση για δύο 24ωρα σε ειδικό κελί, που δεν έχει καν νούμερο, στις φυλακές Κορυδαλλού, σε πλήρη απομόνωση ούτως ώστε να γίνουν τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό.

Στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στην 6η Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στο ένα από τα δύο κελιά που έχουν ειδικά διαμορφωθεί για περιπτώσεις γυναικών, που φέρονται να έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα.

Τα κελιά είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απομονωμένα για λόγους ασφαλείας. Για τους ίδιους λόγους, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις από συγκρατούμενές της.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έπειτα από την πολύωρη απολογία της σε ανακρίτρια και εισαγγελέα αποφασίστηκε ομόφωνα η προφυλάκισή της καθώς κρίθηκε ότι είναι ύποπτη για την τέλεση νέων αδικημάτων.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Ελλάδα / Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Πλέον κάθε Σάββατο, το μετρό της Αθήνας, καθώς και το τραμ θα λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ προστίθενται 11 λεωφορειακές γραμμές, επιπλέον των υφιστάμενων γραμμών 24ωρης και νυχτερινής λειτουργίας
LIFO NEWSROOM
Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Ελλάδα / Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, στις 14 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των μοναχών με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Ηγουμένου και Αρχιεπισκόπου
LIFO NEWSROOM