Πάτρα- Θάνατος τριών παιδιών: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα μετά την ποινική δίωξη της μητέρας

αντίδραση πατέρα Facebook Twitter
0

Την πρώτη αντίδραση του πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα μετά το ένταλμα σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ανέφερε σχετικά με το ένταλμα πως: «Πριν που μιλήσαμε δεν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν ξέρω. Τώρα δεν ξέρω τι να σας πω. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν υπήρχαν κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία, απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι «Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή» διευκρινίζοντας πως δεν του έχει ζητηθεί από τις αρχές να μεταβεί στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα των τριών παιδιών συνελήφθη νωρίτερα καθώς θεωρείται ύποπτη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM