Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε μαγαζί που έστησε πάρτι ρεβεγιόν έξω από τις τουαλέτες

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε μαγαζί που έστησε πάρτι ρεβεγιόν έξω από τις τουαλέτες Facebook Twitter
0

Παράνομο πάρτι - ρεβεγιόν σε τουαλέτες νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, έστησαν ορισμένοι στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. 

Ενώ η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει αυστηρούς περιορισμούς για τα κέντρα, με αυστηρά καθήμενους πελάτες, χωρίς μουσική και υποχρεωτικό κλείσιμο στις δύο τα ξημερώματα, κάποιοι έστησαν γλέντι στον υπόγειο χώρο μπροστά από τις τουαλέτες και στον προθάλαμο, με μουσική.

Ένας 27χρονος ανάρτησε βίντεο από το πάρτι στα social media, όπου νεαροί φαίνεται να διασκεδάζουν χορεύοντας, χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Ο άνδρας συνελήφθη. 

Στο νυκτερινό κέντρο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας καθώς, παρότι έμοιαζε κλειστό, λειτουργούσε με μουσική και εξυπηρετούσε τους πελάτες στον υπόγειο χώρο, στον προθάλαμο για τις τουαλέτες.

Για την υπόθεση συνελήφθη και μία 22χρονη «υπεύθυνη του καταστήματος.»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΙΧ ΕΚΓΥΟΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία Byron: Δραματικές διασώσεις από σπίτια και αυτοκίνητα - Έγκυος σε σπίτι που πλημμύρισε

Διάσωση οικογένειας από ρεματιά στη Μάνδρα – «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι» - Πιθανή η υπερχείλιση του Σαρανταπόταμου στην Ελευσίνα - Πάνω από 300 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική
LIFO NEWSROOM