Βρετανία: Έκανε διάρρηξη σε σπίτι, έφυγε με 15 πύθωνες

Βρετανία: Έκανε διάρρηξη σε σπίτι, έφυγε με 15 πύθωνες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου ΑP
0

Δεκαπέντε βασιλικοί πύθωνες ήταν, μεταξύ άλλων κλοπιμαίων, η λεία διαρρήκτη που εισέβαλε σε σπίτι στην κεντρική Αγγλία. 

Ο δράστης εκτιμάται ότι έβαλε τα ερπετά σε βαλίτσα και διέφυγε περνώντας μέσα από κοντινό νεκροταφείο. Η διάρρηξη έγινε το πρωί του Σαββάτου, σε σπίτι κοντά στο Ράγκμπι του Γουόργουικσιρ. 

Πέρα από τους πύθωνες, ο διαρρήκτης έκλεψε επίσης κλειδιά και ποσότητα μετρητών. Τα φίδια, επεσήμαναν αστυνομικοί, έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να αναγνωριστούν πιο εύκολα, αν εντοπιστούν. 

Οι βασιλικοί πύθωνες φτάνουν σε μήκος τα 1,2 μέτρα και ζουν συνήθως σε δάση στην κεντρική και δυτική Αφρική.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ Reuters
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Άντριου: Τι ακολουθεί μετά τη σύλληψή του και ποιες οι επιπτώσεις στη βασιλική οικογένεια

Η σύλληψη του Άντριου προκαλεί τριγμούς στη βρετανική μοναρχία και επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση Έπσταϊν, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τις συνέπειες στο κύρος της βασιλικής οικογένειας και τη στάση του Παλατιού απέναντι στην κρίση
THE LIFO TEAM