Το σπίτι του «Home Alone» μπορεί να γίνει δικό σας για μία μόνο νύχτα

Το σπίτι της ταινίας Μόνος στο Σπίτι Facebook Twitter
Home Alone
0

Το «Μόνος στο Σπίτι» (Home Alone) αποτελεί μία από τις αγαπημένες ταινίες που κάθε Χριστούγεννα χαίρεσαι να βλέπεις –ακόμα και αν την έχεις παρακολουθήσει τόσες και τόσες φορές.

Τώρα, όσοι αγαπούν το «Home Alone» μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να μείνουν στο σπίτι της ταινίας. Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή του Σικάγο, το σπίτι θα είναι διαθέσιμο για κράτηση στις 7 Δεκεμβρίου προς 25 δολάρια. Το ιδιαίτερο στο συγκεκριμένο Aibnb είναι ότι όποιοι καταφέρουν να το κλείσουν θα μπορούν να διανυκτερεύσουν στις 12 Δεκεμβρίου και μόνο για μία νύχτα.

Τους επισκέπτες θα υποδεχθεί κατά την άφιξη ο Devin Ratray, ο οποίος υποδύθηκε τον μεγαλύτερο αδερφό του Κέβιν ΜακΚάλιστερ, που ενσάρκωσε ο Μακόλεϊ Κάλκιν. «Μπορεί να μην με θυμάστε ως ιδιαίτερα ευγενικό», φέρεται να είπε ο Μπας στο σχετικό δελτίο τύπου, όπως σημειώνει το BBC.

«Αλλά μεγάλωσα και θα χαιρόμουν να μοιραστώ μαζί σας το σπίτι της οικογένειάς μου - ακόμα και την πίτσα μου - αυτές τις γιορτές. Απλά προσπαθήστε να μην αφήσετε την ταραντούλα μου, Axl, ελεύθερη αυτή τη φορά», προσθέτει.

Άλλα προνόμια περιλαμβάνουν παγίδες, aftershave και καθρέφτη για να φωνάξετε και πρόχειρο φαγητό της δεκαετίας του '90.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Διεθνή / Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Απέρριψε επίσης την ιδέα ανάπτυξης ειρηνευτικών δυνάμεων ακόμη και μετά από τελική συμφωνία ειρήνης, λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι η Μόσχα θα τηρήσει τη συνθήκη για τον τερματισμό της εισβολής»
LIFO NEWSROOM