Ο Βαρουφάκης κατηγορεί τον Ζούκερμπεργκ ότι αντέγραψε το νέο όνομα του Facebook- «Κοντά τα χέρια»

Ο Βαρουφάκης κατηγορεί τον Ζούκερμπεργκ ότι του έκλεψε το mέta- «Κοντά τα χέρια» Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ τα έβαλε ο Γιάνης Βαρουφάκης, για το νέο όνομα του Facebook

Με αναρτήσεις στα ελληνικά και τα αγγλικά, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 κατηγορεί τον ιδρυτή του Facebook ότι «δανείστηκε» το νέο όνομα- Meta- από το Κέντρο Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού. 

«Κοντά τα χέρια κ. Ζούκερμπεργκ από το όνομα του mέta, του Κέντρου Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού (https://metacpc.org). Εσείς μπορεί, πράγματι, να δουλεύετε για να γίνει πραγματικότητα ο δυστοπικός μετακαπιταλισμός. Τον Πολιτισμό όμως δεν θα τον αναγνωρίζατε ούτε στο ένα μέτρο», ανέφερε στη μία ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών. 

«Ο Ζούκερμπεργκ μόλις “δανείστηκε” το mέta μας για να κάνει re-brand του Facebook. Νωρίτερα είχε “δανειστεί” το όνομα του κινήματός μας, DiEM, για το re-brand του κρυπτονομίσματός του, Libra. Τι θα ακολουθήσει; (Τουλάχιστον η ριζοσπαστική ατζέντα μας για την απαλλοτρίωση εκείνων που εξουσιάζουν την τεχνολογία είναι ασφαλής!)», έγραψε σε άλλη ανάρτηση ο Γιάνης Βαρουφάκης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM