Η Adele έχει κορνιζαρισμένη τσίχλα της Σελίν Ντιόν- Το αντικείμενο για το οποίο είναι «πιο υπερήφανη»

Η Adele έχει κορνιζαρισμένη τσίχλα της Σελίν Ντιόν- Το αντικείμενο για το οποίο είναι «πιο υπερήφανη» Facebook Twitter
0

Η Adele είναι «τρελή» φαν της Σελίν Ντιόν. Και αυτό αποδεικνύεται από ένα αντικείμενο που έχει στο σπίτι της. 

Η Βρετανίδα σταρ απάντησε σε ερωτήσεις της Vogue και στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube αποκάλυψε ότι έχει στο σπίτι της κορνιζαρισμένη μια τσίχλα που μάσησε η Σελίν Ντιόν. 

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το αντικείμενο που έχει για το οποίο είναι πιο υπερήφανη, η Adele έδειξε την εν λόγω κορνίζα με αυτό το ασυνήθιστο «αναμνηστικό». 

«Ο Τζέιμς Κόρντεν, που είναι φίλος μου, έκανε Carpool Karaoke μαζί της και ήξερε πόσο φαν της είμαι. Οπότε, την έβαλε να φτύσει την τσίχλα της σε ένα χαρτί και την τοποθέτησε σε κορνίζα για χάρη μου», εξήγησε η τραγουδίστρια για το πώς έφτασε στα χέρια της. 

Η Adele κλήθηκε να απαντήσει και σε μερικές «βρετανικές» ερωτήσεις. Στο δίλημμα πρίγκιπας Χάρι ή πρίγκιπας Ουίλιαμ επέλεξε τον πρώτο, διάλεξε τους Blur αντί των Oasis, τον Λίαμ έναντι του Νόελ Γκάλαχερ, ενώ στο ερώτημα «Spice Girls ή Beatles» απάντησε: «Είναι λίγο άδικο αλλά θα πω Spice Girls». 

Όταν ρωτήθηκε πότε θα κάνει την επόμενη συναυλία της, απάντησε: «Το συντομότερο δυνατόν, εγώ είμαι έτοιμη, εξαρτάται από τον κορωνοϊό. Οπότε συνεχίστε να φοράτε τη μάσκα σας, μη διασπείρετε τη (μετάλλαξη) Δέλτα και ποιος ξέρει». 

Δήλωσε ότι το μεγαλύτερο ρίσκο που έχει πάρει ποτέ είναι το ότι έφυγε από τον γάμο της, έκανε μίμηση του Αλ Πατσίνο και επέλεξε τα τρία άλμπουμ της Beyonce που είναι τα αγαπημένα της: «I Am... Sasha Fierce», «Lemonade» και «B'Day». 

Ακόμη, είπε πως ο γιος της «μισεί» το Skyfall, καθώς όταν το ηχογραφούσε και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη εκείνος κλωτσούσε συνέχεια στην κοιλιά της. 

Τέλος, απάντησε ότι το στερεότυπο για το Λονδίνο που ισχύει είναι ότι πάντα βρέχει και αυτό που αποτελεί ψέμα είναι πως «νομίζουν ότι όλοι έχουμε συναντήσει τη βασίλισσα». 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ουάσινγκτον η εθνοφρουρά των ΗΠΑ: Τεθωρακισμένα σε κεντρικά σημεία και αξιοθέατα 

Διεθνή / Στην Ουάσινγκτον η εθνοφρουρά των ΗΠΑ: Τεθωρακισμένα σε κεντρικά σημεία και αξιοθέατα 

Αντιδράσεις από τη δήμαρχο της πόλης για την απόφαση Τραμπ να αναλάβει τον έλεγχο της αστυνομίας και να στείλει τον στρατό στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, υπό το πρόσχημα της εγκληματικότητας
LIFO NEWSROOM
Στο Άνκορατζ της Αλάσκα το τετ-α-τετ Τραμπ - Πούτιν για την Ουκρανία - Γιατί υποβαθμίζει τις προσδοκίες ο Λευκός Οίκος

Διεθνή / Στο Άνκορατζ της Αλάσκα το τετ-α-τετ Τραμπ - Πούτιν για την Ουκρανία - Γιατί υποβαθμίζει τις προσδοκίες ο Λευκός Οίκος

Οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν κατ' ιδίαν - Στόχος είναι να κατανοήσουμε πώς θα μπορούσε να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, δήλωσε η εκπρόσωπος Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Οργή για τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις Κένεντι μετά την ένοπλη επίθεση στην Ατλάντα

Διεθνή / Οργή για τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις Κένεντι μετά την ένοπλη επίθεση στην Ατλάντα

Οι υπάλληλοι του οργανισμού καταγγέλλουν ότι η μακροχρόνια ρητορική του Κένεντι κατά των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων αυτών για τον κορωνοϊό, έχει τροφοδοτήσει το κλίμα εχθρότητας απέναντι στη δημόσια υγεία
LIFO NEWSROOM
Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και κυβέρνηση Τραμπ προς διακανονισμό $500 εκατ. και αποκατάσταση ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Διεθνή / Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και κυβέρνηση Τραμπ προς διακανονισμό $500 εκατ. και αποκατάσταση ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ συμφωνεί να ξοδέψει $500 εκατ. σε εκπαιδευτικά προγράμματα για να αποκαταστήσει δισεκατομμύρια δολάρια ομοσπονδιακής χρηματοδότησης, κλείνοντας μήνες αντιπαράθεσης με τη διακυβέρνηση Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Από «πασιφίστρια» η Ιαπωνία γίνεται μεγάλος εξαγωγέας όπλων με την επιλογή της Mitsubishi για φρεγάτες

Διεθνή / Ιαπωνία: Από ειρηνευτική δύναμη γίνεται μεγάλος εξαγωγέας όπλων με την επιλογή της Mitsubishi για φρεγάτες

Η συμφωνία Αυστραλίας-Mitsubishi ύψους 6,5 δισ. δολαρίων για φρεγάτες είναι η πρώτη μεγάλη διεθνής πώληση ιαπωνικού οπλικού συστήματος μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
LIFO NEWSROOM