Γάκης σε Μπακογιάννη: «Είμαι κι εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα»

Γάκης σε Μπακογιάννη: «Είμαι κι εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα» Facebook Twitter
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης (EUROKINISSI)
0

Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης ανέφερε ότι έχει το ίδιο πρόβλημα υγείας.

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο κ. Γάκης ανέφερε ότι και ο ίδιος ένας ακόμη από τους 500 ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννης, λέγοντας ότι «Θα βγούμε νικητές»

Η ανάρτηση του κ Γάκη

 

«Κυρία Μπακογιάννη. Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα. Πριν από τρεις μήνες, τον Ιούλιο, υποβλήθηκα σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών από την ομάδα του κυρίου Δημόπουλου. Είναι μια άψογη, σε όλα της, ομάδα και πολύ καλοκουρδισμένη. 

Τα πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μετά την μεταμόσχευση. 
Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας.

Με εκτίμηση 
Δημήτρης Γάκης 
πρώην βουλευτής του ΣυΡιζΑ»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM