Κερατσίνι: Άνδρας κυνηγούσε τον αδελφό του με τσεκούρι σε πάρκο με παιδιά - Κόσμος έτρεχε πανικόβλητος

Κερατσίνι: Άνδρας κυνηγούσε τον αδελφό του με τσεκούρι σε πάρκο με παιδιά - Κόσμος έτρεχε πανικόβλητος Facebook Twitter
0

Πανικός επικράτησε στο Κερατσίνι όπου ένας άνδρας κυκλοφορούσε μέρα-μεσημέρι στο πάρκο Σελεπίτσαρι κρατώντας τσεκούρι, κυνηγώντας τον αδελφό του. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το μεσημέρι της Τετάρτης ο άνδρας εμφανίστηκε στο πάρκο και άρχισε να τρέχει σε ένα χώρο γεμάτο παιδιά, απειλώντας έναν άλλο άνδρα. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο ένοπλος κυνηγούσε τον αδελφό του, με τον οποίο είχε προηγηθεί λεκτική διαμάχη. Κατά πληροφορίες το τσεκούρι του ήταν ήδη ματωμένο, και εκφράστηκαν φόβοι πως ο δράστης είχε ήδη τραυματίσει τον άνδρα που καταδίωκε. 

Μια μητέρα, η οποία βρέθηκε στο σημείο με τα δύο παιδιά της, περιέγραψε στον τηλεοπτικό ΑΝΤ1 τον τρόμο που προκλήθηκε. «Έχω δύο μικρά αγοράκια, δεν το είδαμε εμείς, μας πλησίασε ένας άνδρας και μας είπε ότι στην άλλη μεριά του πάρκου, έχει άλλη μία είσοδο το πάρκο, ότι είναι ένας άνθρωπος με ένα τσεκούρι που κυνηγά έναν άλλον άνδρα και ότι μάλλον τον έχει χτυπήσει. Ταραχτήκαμε πάρα πολύ, Τρέξαμε να μαζέψουμε τα παιδιά, τα παιδιά δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Εμείς φωνάζαμε, ο κόσμος έτρεχε να βγει έξω, με δύο μωρά στην αγκαλιά έτρεχα κι εγώ να βγω έξω, δεν ξέραμε αν μας ακολουθεί, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έχει γίνει». 

Ο άνδρας δεν έχει συλληφθεί από την αστυνομία, που ακόμα τον αναζητά. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Σήμερα η κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες

Ελλάδα / Αγρότες: Σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες - Κλιμάκωση των κινητοποίησεων ή διάλογος με την κυβέρνηση;

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων μεταβαίνουν στις Σέρρες ιδιαίτερα απογοητευμένοι και με περισσότερη δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή παρακράτηση ποσών από τους λογαριασμούς τους λόγω ΕΛΓΑ
THE LIFO TEAM