Alanis Morissette: Υπήρξα θύμα παιδόφιλων - Με βίαζαν στα 15 μου

Alanis Morissette: Υπήρξα θύμα παιδόφιλων - Με βίαζαν στα 15 μου Facebook Twitter
0

Η Alanis Morissette αποκαλύπτει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ, ότι έχει υπάρξει θύμα πολλαπλών βιασμών ως έφηβη.

Το ντοκιμαντέρ, Jagged, προβάλλεται στο φεστιβάλ του Τορόντο αυτήν την εβδομάδα και σύμφωνα με την  Washington Post, η Morissette περιγράφει τις επιθέσεις που έχει δεχθεί. «Μου πήρε χρόνια θεραπείας για να παραδεχτώ ακόμα και στον εαυτό μου», λέει.

«Πάντα έλεγα ότι είχα συναινέσει και μετά μου υπενθύμιζαν ότι - ήσουν 15 ετών, δεν συναινείς στα 15 σου. Πλέον λέω πως ναι, ήταν όλοι παιδόφιλοι. Όλα είναι βιασμός» λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η μουσικός.

Η 47χρονη Morissette δεν κατονόμασε τους φερόμενους ως βιαστές της ενώ πρόσθεσε πως το ανέφερε σε μερικούς ανθρώπους τότε, αλλά τα λόγια της έπεσαν στο κενό.

«Ξέρετε, πολλοί άνθρωποι λένε "γιατί αυτή η γυναίκα περίμενε 30 χρόνια (για να καταγγείλει τον βιασμό);’ Και λέω άντε γα@@@τε. (Οι γυναίκες) Δεν περιμένουν 30 χρόνια. Κανείς δεν άκουγε ή δεν  απειλήθηκε η ζωή τους ή η οικογένειά τους» πρόσθεσε.


Στα 15 της, η Morissette ξεκινούσε τη μουσική της καριέρα, ηχογραφώντας demo και βίντεο με την ελπίδα να εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο. Υπέγραψε στο MCA Canada το 1990 και άρχισε να ηχογραφεί το ντεμπούτο άλμπουμ της, Alanis, σε ηλικία 16 ετών.

Το τρίτο της άλμπουμ Jagged Little Pill έγινε τεράστια επιτυχία, πουλώντας 33 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, και η ίδια εδραιώθηκε στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Morissette δεν θα παρευρεθεί στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, Jagged. Η σκηνοθέτιδα Alison Klayman δήλωσε από την πλευρά της ότι φυσικά θα ήθελε να παραστεί η Morissette. «Ήταν χαρά μου να κάνω αυτή την ταινία και είμαι πραγματικά περήφανη για αυτή. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για να έρθει σε κινηματογραφικές εκδηλώσεις» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες του Guardian/Washington Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιδιότυπη συμμαχία Τραμπ-Ερντογάν δοκιμάζεται: Συρία, Ισραήλ και τα F-35 στο επίκεντρο

Διεθνή / Η ιδιότυπη συμμαχία Τραμπ-Ερντογάν δοκιμάζεται: Συρία, Ισραήλ και τα F-35 στο επίκεντρο

Η «εξαιρετική» σχέση Τραμπ-Ερντογάν περνά δύο κρίσιμες δοκιμασίες: τις εντάσεις στη Συρία με το Ισραήλ και το μπλοκαρισμένο deal για τα F-35 - Ο ρόλος των ΗΠΑ, της Ρωσίας και του Κογκρέσου
LIFO NEWSROOM
Στροφή του Πούτιν σε διώξεις για διαφθορά: Aπόπειρα απόκρυψης στρατιωτικών αποτυχιών;

Διεθνή / Στροφή του Πούτιν σε διώξεις για διαφθορά: Aπόπειρα απόκρυψης στρατιωτικών αποτυχιών;

Αυξάνονται οι υποθέσεις διαφθοράς κατά Ρώσων αξιωματούχων, την ώρα που ο Πούτιν επιχειρεί να κατευνάσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια για τις αποτυχίες στον πόλεμο με την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Τι άφησε πίσω του ο Χαλκ Χόγκαν

Διεθνή / Τι άφησε πίσω του ο Χαλκ Χόγκαν

Ο Χαλκ Χόγκαν, ο άνθρωπος που ανέδειξε την επαγγελματική πάλη, πέθανε σε ηλικία 71 ετών. Η κληρονομιά του ωστόσο παραμένει αμφιλεγόμενη, με ρατσιστικά σχόλια, κατάχρηση εξουσίας και μια δικαστική υπόθεση που συγκλόνισε τη δημοσιογραφία
LIFO NEWSROOM