Ολυμπιακοί αγώνες: Αποκλείστηκε η Οσάκα- Το φαβορί έχασε από το Νο42 στον κόσμο

Ολυμπιακοί αγώνες: Αποκλείστηκε η Οσάκα- Το φαβορί έχασε από το Νο42 στον κόσμο Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η Ναόμι Οσάκα, το φαβορί για το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο τένις και η σούπερ σταρ των διοργανωτών, αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο. 

Η 23χρονη, που βρίσκεται στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, έχασε με 6-1, 6-4 μέσα σε 1 ώρα και 8 λεπτά από την Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα, η οποία είναι στο Νο42.

Η Οσάκα είχε αποσυρθεί από το Ρολάν Γκαρός στον πρώτο γύρο, αποκαλύπτοντας ότι έχει βιώσει περιόδους κατάθλιψης, ενώ στη συνέχεια δεν αγωνίστηκε στο Γουίμπλεντον. Η κάτοχος τεσσάρων Γκραν Σλαμ ήταν η αθλήτρια που άναψε τον βωμό, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Τόκιο. 

Η Βοντρούσοβα ήταν η πρώτη τενίστρια που πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά, ενώ πλέον εκτός διεκδίκησης μεταλλίων στο Τόκιο έχουν μείνει οι δύο πρώτες της παγκόσμιας κατάταξης. Πριν από την Οσάκα είχε αποκλειστεί η Ας Μπάρτι- το Νο1 στον κόσμο- στον πρώτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΝΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς η απαγόρευση των τρανς γυναικών θα μπορούσε να επηρεάσει όλες τις γυναίκες αθλήτριες

Η νέα πολιτική της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για γενετικό έλεγχο των αθλητριών, που στοχεύει στον αποκλεισμό τρανς γυναικών, προκαλεί αντιδράσεις, καθώς ειδικοί και αθλήτριες προειδοποιούν ότι μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τις τρανς και intersex γυναίκες, αλλά συνολικά τη συμμετοχή όλων των γυναικών στον αθλητισμό
THE LIFO TEAM