Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τα 4 νέα αθλήματα που θα δούμε στο Τόκιο - Ποια επιστρέφουν

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τα 4 νέα αθλήματα που θα δούμε στο Τόκιο - Ποια επιστρέφουν Facebook Twitter
0

Μία διαφορετική διοργάνωση από κάθε άλλη φορά αναμένεται να αποτελέσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 στο Τόκιο.

Η πανδημία του κορωνοϊού, που οδήγησε στην αναβολή για έναν χρόνο της κορυφαίας διοργάνωσης κι εξακολουθεί να πλήττει την ανθρωπότητα και φυσικά την Ιαπωνία, έχει υποχρεώσει τους ιθύνοντες να περιορίσουν το θέαμα και τις θεματικές ενότητες στην Τελετή Έναρξης.

Η 32η Ολυμπιάδα της σύγχρονης ιστορίας θα λάβει χώρα από τις 23 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου στην ιαπωνική μητρόπολη. Σε αυτήν, θα υπάρξουν και κάποια νέα αθλήματα, τα οποία ενέκρινε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Συνολικά, οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε 41 αθλήματα, διεκδικώντας 339 χρυσά μετάλλια.

Σε αυτούς τους Ολυμπιακούς εισάγονται ή επιστρέφουν νέα αθλήματα, στο πλαίσιο μίας προσπάθειας που γίνεται από την πλευρά των διοργανωτών να προσεγγίσουν περισσότερο το νεότερο κοινό.

Σύμφωνα με το skysports, Ολυμπιακά γίνονται για πρώτη τα φορά τα αθλήματα του σερφ, skateboard, της αθλητικής αναρρίχησης (sport climbing) και του καράτε. Παράλληλα, επιστρέφουν τα αθλήματα του μπέιζμπολ και του σόφτμπολ.

Με πληροφορίες από skysports

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM