No.1

Γουίμπλεντον: Η Ashleigh Barty έγραψε ιστορία με την νίκη της [ΒΙΝΤΕΟ]

Γουίμπλεντον: Η Ashleigh Barty έγραψε ιστορία με την νίκη της Facebook Twitter
EPA
0

Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, η Ashleigh Barty κέρδισε τον παρθενικό της τίτλο στο Γουίμπλεντον επικρατώντας της Karolina Pliskova.

Η Barty επικράτησε τελικά σε μια νίκη 6-3, 6-7 (4-7), 6-3 στην 50ή επέτειο της πρώτης νίκης του ειδώλου της, της Αυστραλής Evonne Goolagong Cawley στο Γουίμπλεντον.

Η Τσέχα Pliskova επικράτησε στο δεύτερο σετ, ανακαλύπτοντας εκ νέου το μεγάλο σερβίς της πριν επιστρέψει στα λάθη του τρίτου σετ που της στοίχισαν τον τίτλο.

Η Barty σφράγισε τον δεύτερο τίτλο της σε Grand Slam και γίνεται η πρώτη Αυστραλή που κέρδισε τον τίτλο του Γουίμπλεντον στο μονό γυναικών τα τελευταία 41 χρόνια.

Με πληροφορίες του BBC Sport

Αθλητισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης

Ο Πάολο Πετρέκα είχε αναλάβει την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Μιλάνο- Κορτίνα κάνοντας σημαντικά λάθη στην περιγραφή του
THE LIFO TEAM