Ερντογάν: Στην Ευρώπη πληρώνουν μέχρι και 100 λίρες για να εμβολιαστούν, εμείς είπαμε «όχι»

Ερντογάν: Στην Ευρώπη πληρώνουν μέχρι και 100 λίρες για να εμβολιαστούν, εμείς είπαμε «όχι» Facebook Twitter
EPA
0

«Fake news» φέρεται να μετέδωσε ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε συγκέντρωση του κόμματός του (ΑΚΡ) ισχυρίστηκε ότι ενώ στην Τουρκία ο εμβολιασμός είναι δωρεάν, στην Ευρώπη οι πολίτες πληρώνουν το εμβόλιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μανώλη Κωστίδη στον ΣΚΑΙ, ο Ερντογάν ανέφερε ότι σε χώρες όπως τη Γερμανία και τη Βρετανία, οι πολίτες πληρώνουν 50 ή και 100 στερλίνες για να εμβολιαστούν, ενώ η Τουρκία διαθέτει δωρεάν τα εμβόλια.

«Εμείς πήραμε έστω 1 λίρα από το λαό μας για τα εμβόλια; Όχι. Μας είχαν συμβουλεύσει να παίρνουμε χρήματα για τα εμβόλια Εμείς αρνηθήκαμε, είπαμε όχι. Όλα τα κάνουμε για την υγεία του λαού μας» δήλωσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ότι ο Τούρκος Πρόεδρος λέει ψέματα σχετικά με τα εμβόλια, σχολίασε η τουρκική αντιπολίτευση, την ώρα όμως που μεγάλη μερίδα των Τούρκων δεν παρακολουθεί τα ξένα ΜΜΕ για να ενημερωθεί.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Διεθνή / Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Το νέο μέτρο εκτιμάται πως θα ενισχύσει τα δημοτικά ταμεία έως και κατά 20 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα να προορίζονται για τη βελτίωση των υποδομών για τους τουρίστες και των υπηρεσιών που σχετίζονται με τον χώρο
THE LIFO TEAM