ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης διχάζει τους πολίτες, πετά το μπαλάκι στους επιχειρηματίες της εστίασης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης διχάζει τους πολίτες, πετά το μπαλάκι στους επιχειρηματίες της εστίασης Facebook Twitter
Πηγή φωτο EUROKINISSI
0

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι διχάζει τους πολίτες, μετά τις ανακοινώσεις για την εστίαση και την ψυχαγωγία, όπου θα δημιουργηθούν αμιγείς και μεικτοί χώροι

«Διχάζει και πάλι την κοινωνία, αυτή τη φορά σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, λες και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τόσους μήνες μπορούσαν αλλά δεν θέλησαν να εμβολιαστούν», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωση για το νέο σύστημα στις επιχειρήσεις στους κλάδους της εστίασης και της ψυχαγωγίας.

«Και πετάει το μπαλάκι στους επιχειρηματίες της εστίασης, που καλούνται πάλι με “ατομική ευθύνη” να βγάλουν μόνοι τους τα κάστανα από τη φωτιά και να καλύψουν την κυβερνητική αποτυχία», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, που καλεί τους πολίτες να αγνοήσουν «τις παλινωδίες, τον διχασμό και την εξευτελιστική κοροϊδία της κυβέρνησης και να εμβολιαστούν». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης σπατάλησε δεκάδες εκατομμύρια δήθεν για καμπάνια ενημέρωσης και αφού με ευθύνη της κυβέρνησής του στα τέλη Ιουνίου αντί για 70% των πολιτών, όπως υποσχόταν, έχει εμβολιαστεί μόλις το 35% του πληθυσμού και ο ρυθμός εμβολιασμού φαίνεται ότι επιβραδύνεται, τώρα επενδύει και πάλι στον διχασμό.

Διχάζει και πάλι την κοινωνία, αυτή τη φορά σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, λες και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τόσους μήνες μπορούσαν αλλά δεν θέλησαν να εμβολιαστούν. Και πετάει το μπαλάκι στους επιχειρηματίες της εστίασης, που καλούνται πάλι με «ατομική ευθύνη» να βγάλουν μόνοι τους τα κάστανα από τη φωτιά και να καλύψουν την κυβερνητική αποτυχία.

Καλούμε όλους τους πολίτες να αγνοήσουν τις παλινωδίες, το διχασμό και την εξευτελιστική κοροϊδία της κυβέρνησης και να εμβολιαστούν». 


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM