Εργασιακό νομοσχέδιο: Η ώρα των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή- Σήμερα η ψηφοφορία

Εργασιακό νομοσχέδιο: Η ώρα των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή- Σήμερα η ψηφοφορία Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και την ψηφοφορία ολοκληρώνεται σήμερα η συζήτηση στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο.

 

Σήμερα θα τοποθετηθούν επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας οι πολιτικοί αρχηγοί και θα ακολουθήσει η ονομαστική ψηφοφορία.

 

Ανάμεσα στα βασικά σημεία αντιπαράθεσης για το εργασιακό νομοσχέδιο που έχουν αναδειχθεί κατά τη διαδικασία της συζήτησης είναι η διευθέτηση του χρόνου εργασίας με ατομικές συμφωνίες, η καθιέρωση χρονικών ορίων εργασίας, η ρύθμιση για τις υπερωρίες οι παρεμβάσεις στο συνδικαλιστικό νόμο.

 

Η συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο ολοκληρώνεται εν μέσω της 24ωρης απεργίας στο Δημόσιο, από την οποία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί και οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.

 

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Το ΠΑΜΕ έχει απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή σε συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιήσει στις 10:30 και στις 17:00 στο Σύνταγμα.

 

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να μετάσχουν στη συγκέντρωση που οργανώνει στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνει με το ΕΚΑ στις 18:00 στο Σύνταγμα.

 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM